Bob Verbeeck en Wouter Vandenhautte (en Lance Armstrong) rijden samen

De vennootschappen Golazo Sports en De Vijver hebben samen de joint venture “We Ride” opgericht. Golazo Sports is het bedrijf van Bob Verbeeck dat sportevents organiseert. De Vijver is de holding van media ondernemer Wouter Vandenhaute en Wim Tack, onder meer de eigenaars van de Ronde van Vlaanderen. “We Ride” moet de VIP arrangementen van de Ronde van Vlaanderen organiseren. Dat nieuwe initiatief ging mediageniek meteen goed van start. Vandenhaute en Verbeeck nodigden immers dopingzondenaar Lance Armstrong uit als “special guest” op de volgende editie van de Ronde. Het nieuwe bedrijf “We Ride” zal werken vanuit de Gentse Ghelamco Arena.



De uitnodiging van Armstrong zorgde meteen voor de nodige aandacht voor de nieuwe VIP-aanpak van de Ronde van Vlaanderen, Vlaanderens populairste wielerwedstrijd. Armstrong zal 20 minuten spreken over zijn dopingverleden op de eerste “Tour of Flanders Business Academy”, een veredeld VIP-event van “We Ride” dat plaats biedt aan 2.000 gasten. Prijs per persoon: 295 euro.

Voor Golazo zijn Bob Verbeeck en Nicole Van Ranst, advocaat bij Marx Van Ranst Vermeersch & Partners, bestuurder van “We Ride”.Voor De Vijver is dat Wouter Vandenhaute en Wim Tack. Christophe Impens is CEO van “We Ride”. Impens is een gewezen atleet en momenteel directeur bij Golazo Sports. Golazo en Vandenhaute organiseren nu ook al samen 40 wielerevents voor amateurs, al dan niet verbonden aan de Ronde.