Dimitri Vegas en Like Mike lanceren eigen Marvel T-shirts in Antwerpse pop up

Het succesvolle dj-duo Dimitri Vegas en Like Mike lanceert hun eigen Marvel T-shirts collectie. Marvel is de iconische Amerikaanse stripuitgeverij die figuren koestert zoals de Fantastic Four, X-Men en Spiderman. Die laatste is duidelijk de held van Dimitri Vegas. De dj draagt al enkele jaren een T-shirt met het silhouet van Spiderman. De keuze voor Marvel is niet zo verwonderlijk. De uitgeverij is in handen van de Disney groep. Dimitri Vegas en Like Mike zijn ondertussen vaste waarden van het muziekfestival Electroland dat elk jaar doorgaat in Disneyland in Parijs. Dat festival is mee opgebouwd rond reuzefiguren van Marvel.



Het Belgische topduo zegt dat Electroland geen concurrentie is van Tomorrowland. Beide festivals varen een eigen koers en bouwen hun eigen karakter uit. Dat opbouwen valt bij Electroland nogal mee. Tomorrowland moet elk jaar een heel decor opbouwen en afbreken in no time. Electroland kan terugvallen op de vaste infrastructuur van Disneyland. De Marvel T-shirts worden nu in een limited editie verkocht in de Garden of Madness, de pop up winkel van het DJ-duo op de Antwerpse Meir. Ze kosten 39 euro per stuk.

Het Amerikaanse zakenblad Forbes schat de omzet van het artiesten duo op net geen 9 miljoen euro per jaar. Ze bouwden alvast een internationale carrière uit. Het voorbije jaar draaiden ze dj-sets op festivals in Japan, de VS, Chili, India, Australië, Peru en China. De hele zomer lang hosten ze hun eigen feestjes in het luxueuze clubhotel Ushuaïa op Ibiza. En eind dit jaar staan ze vier keer in het Sportpaleis.