De ‘limit’ van Willy Naessens is bereikt

WillyHet vierde seizoen van het Vier-programma The Sky Is the Limit zal het zonder de 77-jarige ondernemer Willy Naessens moeten rooien. “Het heeft me geen windeieren gelegd, maar nu stop ik.” zo wordt de Oost-Vlaamse aannemer geciteerd in verschillende kranten. De derde jaargang van de serie “The sky is the limit” loopt ondertussen op zijn laatste benen.



Willy Naessens kan terugblikken op een sterk industrieel jaar. Zijn bedrijf verkocht achttien procent meer zwembaden, zijn afdeling industriebouw ging zelfs 24 procent vooruit. Mee dankzij “The sky is the limit”, geeft hij toe. “Onbetaalbare publiciteit. Al moet ik er wel bij zeggen dat veel mensen prijs hebben gevraagd voor een zwembad, maar dat velen ook afhaakten toen ze de prijs zagen. Wij zijn niet de duurste, maar ook niet de goedkoopste.”

Toch heeft Naessens tv-maker Peter Boeckx laten weten dat het derde seizoen zijn laatste was. “Ik weet het: dat heb ik ook na het tweede gezegd. Maar nu stop ik echt. Die publiciteit heeft ook nadelen. Op de Ronde van Vlaanderen raakte ik niet tot aan mijn eigen tent. Als de mensen gedronken hebben, zijn ze niet altijd even aangenaam, maar ik moet wel vriendelijk blijven. Die aandacht is tof, tot op zekere hoogte.” Ook Willy’s vrouw Marie-Jeanne vindt het welletjes: “Wat moet je op den duur nog laten zien? De feestjes en de zotte dingen, het gewone werk komt er niet meer aan te pas.”