Quale Investments investeert in verhalen

Het nieuwe kantoorgebouw van Quale Investments in Gent. (Foto: Quale Investments)
Het nieuwe kantoorgebouw van Quale Investments op The Loop in Gent. (Foto: Quale Investments)

Hillebrand Piels, het brein achter Belgisch investeringsbedrijf Quale Investments, neemt debuterende schrijvers onder zijn vleugels. De gloednieuwe uitgeverij Quale Books & Media wil vooral literatuur terug dichter bij mensen brengen en non-fictie die er écht toe doet in de schijnwerpers zetten. De uitgeverij focust zich met name op de uitgave van non-fictie op het vlak van sport, muziek en historie.

Een eigen, persoonlijke aanpak en focus op kwaliteit, authenticiteit en herkenbaarheid worden het handelsmerk van de nieuwe uitgeverij. Onder meer met een groots opgezet schrijfconcours gaat Piels op zoek naar verrassend, ontluikend of onontdekt schrijftalent. Deze schrijfwedstrijd zal medio 2023 van start gaan en belooft de winnaar een contract met Quale Books & Media. Deze actie bevestigt nogmaals de visie van de uitgeverij: het steunen van Vlaams literair talent.Investeerder Hillebrand Piels

Hillebrand Piels maakt van Quale Investments – al sinds 2015 – een vaste waarde binnen het investeringslandschap. Het bedrijf focust op residentiële en commerciële vastgoedinvesteringen die een meerwaarde geven aan de samenleving door hun functie en hun gebruik. De residentiële projecten bevinden zich in grootsteden zoals Antwerpen en Amsterdam, terwijl de commerciële investeringen op buitenstedelijke locaties in België en Nederland gevestigd zijn. Zo heeft Quale Investments onlangs 7 panden gelegen aan de Olympiaweg te Rotterdam, verkocht aan een grote Nederlandse investeringsgroep.

Voor meer info:

Hillebrand Piels, Quale Investments

Info@qualeinvestments.com

+32 9 360 89 82

(Dit artikel is u aangeboden door Quale Investments)

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Ontvang dagelijks de meest interessante berichten over De Rijkste Belgen.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Mis geen enkel artikel.
Schrijf u in op de nieuwsbrief.

We spammen niet. Lees meer in ons privacybeleid