De West-Vlaamse kwaliteit slager en ondernemer Hendrik Dierendonck heeft al zijn slagerij activiteiten ondergebracht in één centrale holding. Het gaat dan om de gelijknamige beenhouwerijen in Koksijde, Nieuwpoort, Brussel en Kortrijk en het sterrenrestaurant Carcasse in Koksijde. Ook het vleesatelier Dierendonck Butchery uit Veurne hoort daar bij. Dat geheel heeft een waardering van 3 miljoen euro. Dierendonck is bekend als promotor van kwaliteitsvlees en meer bepaald van gerijpt rundvlees. Maar hij is ook een ambitieuze ondernemer die in Vlaanderen nog drie extra beenhouwerijen en een restaurant wil openen. Ook opmerkelijk is dat Dierendonck twee minderheidsaandeelhouders heeft: Jef Versele, eigenaar van de traditionele brouwerij Van Steenberge uit Ertvelde en Jozef De Kinder bekend als exploitant van privé-jets op de luchthaven van Oostende.
Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.