DRB Foodie Nadine bezoekt restaurant ‘Dodici Fontane’ in Linguaglossa, Sicilië. Ze deelt haar ervaring met u. Eigenzinnig op haar manier, ongebonden, vrij en vrank. Maar steeds met respect voor de ambitie en de durf van de horeca ondernemer. En ze weet waar ze over praat. Haar ondernemerschap in de toeristische sector zette haar er toe aan een doorgedreven horeca opleiding te volgen.
Wat doet een Belg op het eiland Sicilië wanneer hij zijn reis enkele maanden geleden heeft geboekt en het er nu 42 graden celsius is? We komen van Catania aan de oostkust en zijn op weg naar Linguaglossa, een klein stadje op de noordelijke bergkant van de Etna. Buiten schommelt de temperatuur tussen de 39 en 42 graden. Het is ongeveer het warmste moment van de dag. De hitte valt als een massieve blok naar beneden. Ik kijk dan ook uit naar “ Hotel Villa Neri”, een resort&spa met 24 kamers en gelegen aan de voet van de smeulende Etna.