De Upignac Group trekt zijn kapitaal op met 12 miljoen euro tot 25 miljoen euro. 7 miljoen daarvan wordt ingebracht door Gourmet Food Collection, de holding waarmee de familie Petit het voedingsbedrijf controleert. De Waalse overheid brengt de overige 5 miljoen euro aan en versterkt zijn positie in het bedrijf. Het bedrijf van de familie Petit, gevestigd in Eghezée aan de grens van Waals-Brabant en de provincie Namen, is vooral gekend voor zijn Upigny foie gras. Maar het bedrijf is ook actief als kippenslachterij en als producent van de vruchtensappen Jus d’Upigny. Als groep staat het bedrijf voor een omzet van om en bij 50 miljoen euro.
Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.