2021: De Rijkste Belgen 2,2 miljoen keer bezocht

Vorig jaar werd onze website De Rijkste Belgen 2,2 miljoen keer bezocht. Elke bezoeker bleef daarbij gemiddeld 2,3 minuten lezen op de site. Dat is een erg hoog gemiddelde. Voor algemene nieuwssites bedraagt die leestijd 30 tot 40 seconden. Dat betekent dat u als lezer ons nieuws best interessant vindt en er de nodige aandacht aan besteed. Dat nieuws was vorig jaar goed voor meer dan 1.000 berichten, opgebouwd rond een overzicht van de 630 Rijkste Belgen. 



Maar wie bent u precies? 15 % van onze lezers is tussen 25 en 34 jaar oud. 1 op 2 lezers is tussen 25 en 54 jaar oud. 57 % is man, 42 % is vrouw. Het mag niet verrassen dat u vooral geïnteresseerd bent in nieuws. Maar in dat nieuws gaat uw voorkeur uit naar vastgoed, financiën en auto’s. 84 % van u bekeek onze website vanuit België. 8 % keek vanuit Nederland. De Verenigde Staten, Frankrijk en Spanje waren elk goed voor om en bij 1 % van het aantal bezoekers. Een groeiend aantal mensen bekijkt De Rijkste Belgen op hun mobiel toestel. Dat is nu 58%. Het bereik van op een desktop is goed voor 37 %.

Onze redactie dankt u voor uw interesse. Met nieuws, vragen en opmerkingen kan u steeds terecht op ons info adres. Onze redactie wenst u van harte een gezond, boeiend en uitdagend 2022.