Aertssen bouwt nieuw distributiecentrum in Verrebroek

Het familiebedrijf Aertssen Group, in handen van de gelijknamige familie, bouwt in Verrebroek een nieuw logistiek centrum. Aertssen Group zelf is gevestigd in Stabroek. In Verrebroek, langs de E34, wordt een terein van 13 hectare ontwikkeld tot een gloednieuw logistiek centrum voor constructie- en landbouwmachines. Het complex omvat grote magazijnen, buitenopslag, werkateliers en nieuwe kantoorruimte. Een belangrijk element bij de locatie is de nabijheid van de Antwerpse haven, die verschepingen toelaat overal ter wereld.



De afdelingen Aertssen Logistics en Aertssen Transport verhuizen naar Verrebroek. De nieuwbouw moet eind 2019 worden opgeleverd maar zal wellicht al vroeger gedeeltelijk in gebruik worden genomen. Recent startte de groep ook de nieuwe afdeling Aertssen Trading op. Die staat in voor de aan- en verkoop van zware bouwmachines. Daarmee wordt ingespeeld op de toenemende vraag naar jonge, gebruikte machines. De afdeling werkt in hoofdzaak via een online shop.

Aertssen Group is al meer dan 60 jaar actief in bouw- en infrastructuurwerken, hijswerken, transport en logistieke dienstverlening. Er werken meer dan 1.500 medewerkers. Begin dit jaar werd het kraanverhuurbedrijf Michielsens overgenomen.