EXCLUSIEF – De luxe resort van David Guetta op Ibiza staat te koop

De internationale DJ David Guetta zet Titanium te koop. Titanium is zijn luxe landgoed op het Spaanse eiland Ibiza, goed voor 12 slaapkamers, verschillende keukens en 3 hectare tuinen en gronden. Het complex moet minstens 30 miljoen euro opbrengen. Dat is om en bij 10 % van het geschat vermogen van Guetta, zijnde 300 miljoen euro. Titanium werd ontworpen door Cathy Guetta, vroegere discotheek exploitante en ex-echtgenote van de DJ. Ze gingen in 2014 uit elkaar en discussiëren tot op vandaag over de boedelverdeling. Minder bekend is het feit dat David Guetta half Belg is. Zijn moeder is geboren en opgegroeid in Luik. U kan hier exclusief kennis maken met Titanium.



Het resort van Guetta is gelegen op 4 kilometer van het centrum van Ibiza en 10 minuten van de stranden van Las Salinas. Het complex is op alle mogelijke manieren luxe. Het hoofdgebouw omvat 4 master bed rooms en 4 gastenkamers. Het tweede gebouw is goed voor 1 master bed room en 3 gastenkamers. Er is een home cinema, een schoonheidssalon, een binnenzwembad, een open haard van 6 meter, een buiten zwembad. Het vaste personeel omvat onder meer 1 keukenchef en 3 keukenhulpen, 15 poetsers, 1 butler en 1 tuinman, naast een manager en een congiërge.

De nu 51-jarige Guetta maakte carrière in de discotheken in Parijs eind vorige eeuw. In 2002 lanceerde hij zijn eerste album. In 2011 werd hij uitgeroepen tot de beste DJ ter wereld. Hij verkocht in totaal bijna 10 miljoen albums en 30 miljoen singles. Reeds in 2003 was hij berucht voor zijn feesten op Ibiza. Die gingen door onder de naam “F*ck Me I’m Famous”