“Het eindspel van ons financieel systeem”

Maarten Verheyen, auteur van het boek “Het eindspel van ons financieel systeem” waarschuwde zijn lezers reeds voor de crisis van 2008 en is ervan overtuigd dat het huidige systeem gedoemd is om te mislukken. “De crisis van 2008 was een gevolg van een teveel aan schulden en sindsdien zijn de wereldwijde schulden nog ééns met 70.000 miljard dollar gestegen. Deze schulden zijn werkelijk onbetaalbaar”, aldus de auteur. Volgens de auteur is er maar één oplossing om deze schuldenlast te counteren, en dat is door massale hoeveelheden geld te printen. Pappen en nathouden, zeg maar. Het beleid van de centrale banken tast echter de waarde van het geld aan en bedreigt zo het vermogen van de rijke Belgen.



Door steeds meer valuta in omloop te brengen, hol je de waarde van de euro uit en dat is een ramp voor iedereen die investeert in financiële activa. “Het beleid van de centrale banken zal op termijn leiden tot een gigantische ‘wealth transfer’. Dit kan op een gegeven moment bijzonder snel gaan. Tijdens de jaren ‘30 verloor de dollar op één dag tijd 43% van de waarde. Diverse rijke families verloren toen met één pennentrek hun fortuin.”, gaat Maarten Verheyen verder.

De rijke Belg hoeft echter niet machteloos toe te kijken hoe dit desastreuze beleid zijn vermogen bedreigt. Je kan concrete maatregelen nemen om je kapitaal te beschermen. Hoe dat precies werkt, wordt uitgelegd in het boek “Het eindspel van ons financieel systeem”. Dit boek is gratis voor jou beschikbaar via de website www.eindspel.be

(This article is sponsored by www.eindspel.be)