House of HR op Nederlands overnamepad

The House of HR, de overkoepelende HR-groep met merken als Accent Jobs, Covebo, Abylsen, Logi-technic en Peak6, neemt het Nederlandse bedrijf Continu over. Daarmee versterkt The House of HR haar positie op de Nederlandse markt, na de overname van het Nederlandse Covebo in juni 2015. Accent Jobs, de kern van The House of HR, werd opgericht door Conny Vandendriessche en Philiep Cracco. Momenteel is het Franse investeringsfonds Naxicap meerderheidsaandeelhouder. Conny Vandendriessche controleert nog 10 % van The House of HR. Philiep Cracco participeert nog rechtstreeks in Accent Jobs.



Continu ontstond in 2010 door de samenvoeging van Continu Engineering, DTI Engineering en Continu Office. Als intermediair voor bouw en industrie focust Continu zich op detachering en werving & selectie van personeel binnen de sectoren bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek en installatietechniek. Met negen vestigingen in Nederland is Continu een specialist in de regio. In 2014 boekte Continu een omzet van 34 miljoen euro. De volledige directie van Continu blijft aan boord in de nieuwe structuur.

The House of HR is actief in het volledige landschap van HR-oplossingen, met Business Units in jobs optie vast (Accent Jobs), tijdelijke internationale tewerkstelling (Covebo), payroll (Accent Payroll), outsourcing van technische profielen (Logi-technic), outsourcing van ingenieurs (Abylsen) professional staffing, training en HR-advies (Peak6) en dienstencheques (Home Maid). The House of HR is actief in België, Nederland en Frankrijk, Duitsland, Polen, Portugal, Zwitserland en Roemenië met concrete uitbreidingsplannen binnen Europa. The House of HR telt om en bij 1.500 eigen medewerkers en realiseerde in 2014 een geconsolideerde omzet van 398 miljoen euro goed voor een nettowinst van 10 miljoen euro.