Ignace Meuwissen & Dirk Ceyssens bieden u een “Preview” op het nieuwe luxeproject van C-Sight in Grimaud

De ondernemer Dirk Ceyssens bouwde met zijn glasbedrijf Group Ceyssens een wereldwijde reputatie uit in de niche van op maat gemaakte, duurzame minimalistic windows en glasproducten. Ceyssens etaleert met C-Sight zijn deskundigheid in het laten zien hoever je ruimtelijk met glas kan gaan en wat de uitstraling er van is. Verwarmde ramen die verdwijnen in de grond, beglazing in zwembaden en andere technologische hoogstandjes worden uitgewerkt in perfectie waarbij service aan de klant prioriteit heeft. Volgend op het aanhoudende succes, onder meer aan de Franse Rivièra, is C-Sight gestart met de realisatie van eigen projecten om cliënteel te kunnen bedienen met nieuwbouwprojecten en renovaties. Volgende week kan u dit alles met eigen ogen aanschouwen in St-Tropez.De eerste realisatie van C-Sight kwam er in de “Golfe de St.-Tropez”, in Cavalaire-Sur-Mer, een unieke villa met zicht over de hele baai. Mee dank zij de hoge afwerkingsgraad werd de villa binnen de 2 maand verkocht in samenwerking met Ignace Meuwissen. De villa haalde meteen ook de international pers met Bloomberg Mongolië die het luxe pand opnam in de gekende serie Object X. Volgend op dit succes werd besloten meerdere projecten te realiseren in de regio. Het tweede project van C-Sight is recentelijk opgeleverd voor een nieuwe eigenaar.

Dat tweede project situeert zich in Grimaud, eveneens aan de “Golfe de Saint-Tropez”, op 10 kilometer van het centrum van de mondaine badstad. Aan het ‘Domaine de Beauvallon’ vinden we de nieuw gerenoveerde high-end villa op een privatief domein van 4685 m². Deze villa is uniek in haar soort en is afgewerkt met kwaliteitsmaterialen in een hedendaagse architecturale vormgeving. Er werd gewerkt met aandacht voor het kleinste detail. Alles is volledig ingericht met kwaliteitsmeubilair en alle voorwerpen die de eigendom instapklaar maken. Naast de sublieme locatie en de privacy, biedt de totaal bewoonbare oppervlakte van 400 m² alle modern comfort. Op de begane grond is er een bewoonbare oppervlakte van 280 m² met aanpalend nog 230 m² terrassen. De eerste verdieping van 120 m² heeft ook nog een extra terrasruimte van 18m², met een aparte leefruimte, eetkamer, keuken en tv-kamer met daarenboven nog een bijkeuken en wasplaats. In de aangelegde tuin is een verwarmd buitenzwembad van 20 op 5 meter, een poolhouse met jacuzzi, buitendouche en BBQ. Als extra is er nog het prachtige tennisveld. Drie wagens kunnen in de carport gestationeerd worden en er is eveneens ook één garage.

Bent u volgend weekend aan de Franse Riviera? Denkt u aan een renovatie van uw woning aan de Franse kust of in België? U wilt de afwerkingsgraad van Group Ceyssens in werkelijkheid zien? Vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni bent u van harte welkom van 13:00 tot 17:00 voor de preview van de jongste realisatie van C-Sight. Gelieve uw bezoek te bevestigen aan An-Michèle Hollants, verantwoordelijk voor het vastgoed van C-Sight op info@immonoble.be. Maak hieronder kennis met C-Sight Grimaud 1. 

(Dit artikel werd u aangeboden door Group Ceyssens)