Jürgen Ingels nieuwe bestuurder Ghelamco

Jürgen Ingels

Internet ondernemer Jürgen Ingels wordt de nieuwe bestuurder van de familiale bouwpromotor Ghelamco Invest in handen van Paul Gheysens. Ingels vervangt Johnny Thys als bestuurder. “Jürgen heeft niet alleen West-Vlaamse roots, maar is een enterpreneur in hart en nieren, zo zegt Ghelamco in een persbericht. Hij is net als Paul Gheysens een 1ste generatie enterpreneur en dus zit ondernemen in het bloed. Jürgen was oprichter van Clear2Pay en heeft ruime internationale bekendheid in het fintech wereld.”



Paul Gheysens : “Jürgen is een enterpreneur pur sang, nuchter en helder denkend zonder capsones en met een echte “passie” voor zijn beroep, wat essentieel is voor ons. Het klikte onmiddellijk. Bovendien is hij een snelle beslisser met strategisch inzicht in de snel evoluerende omgeving. Zijn internationale ervaring en zijn technologische gedrevenheid moeten Ghelamco verder technologisch op de kaart zetten.”

Jürgen Ingels: “De baseline van Ghelamco ‘We create the future today’ toont aan dat je niet moet uitstellen tot morgen wat je vandaag kan doen. Dit is een filosofie waar ik helemaal achter sta.” Naast Jürgen Ingels blijft Philip Neyt bestuurder van Ghelamco Invest. Neyt is ook voorzitter is van de familieraad van het bedrijf.