LEISURE – Win een gratis exemplaar van het luxe boek “Best Places to Rent on the Planet”

Wie droomt niet van een onvergetelijke vakantie, weg van de betreden paden. Op zoek naar nieuwe, verrassende bestemmingen. Confrontaties met nieuwe culturen. Wanneer geld geen drempel is, zijn er geen grenzen. Maak kennis met 50 exclusieve bestemmingen die je als vakantieverblijf kan huren. Het salontafelboek “Best Places to Rent on the Planet” neemt je in 475 kleurfoto’s mee naar 50 luxe bestemmingen die normaal verborgen blijven voor de doorsnee sterveling.



Met verrassende foto’s en heldere teksten neemt het salontafelboek je mee naar exclusieve kustverblijven, villa’s in de bergen en safari resorts. Naast deze vakantiehuizen krijg je een inzicht in reisavonturen in de verste uithoeken van de wereld. Van private eilanden, over woestijngebieden tot safari’s en state-of-the-art luxe-yachts. Inspiratie voor de hoogste ambities. 

Het hardcover boek “Best Places to Rent on the Planet” telt 288 pagina’s die samen goed zijn voor om en bij 475 kleurfoto’s. Het boek meet 27,5 bij 34 centimeter en is een uitgave van de Duitse groep teNeues met een winkelprijs van 80 euro. De Rijkste Belgen geeft exclusief 6 exemplaren van het boek weg. Schrijf u in via ons wedstrijdformulier en maak kans op een gratis exemplaar. Volgende week zondag kan u hier kennis maken met een niet eerder geziene collectie van exclusieve oldtimers.