LEISURE – Win een gratis exemplaar van het luxe salontafelboek “Utlimate Lifestyle Collection for women”

Ultimate Lifestyle Collection for women” is een rijk geïllustreerd salontafelboek met de meest exclusieve en luxueuze producten en services ter wereld voor een veeleisend vrouwelijk publiek. ‘Stijl’ heeft niet zozeer met geld te maken, dan wel met persoonlijkheid en keuzes. Elke vrouw voelt dit aan. Deze selectie van ’s werelds toonaangevende merken voor vrouwen bevat meer dan 200 stijlvolle foto’s. Met aandacht voor detail neemt Chloe Fox ons mee naar een inspirerende wereld vol pracht en glamour, van op maat gemaakt tot onmisbaar vintage. Met schitterende fotografie, gedetailleerde productbeschrijvingen en inzichtelijke interviews, stap binnen in een rijk gevuld met sprankelende schatten en neem een felbegeerde kijk achter de schermen van de beste internationale merken.



Chloe Fox schreef voor een aantal internationale tijdschriften, waaronder Vogue, Harper’s Bazaar en Vanity Fair. Ze heeft met haar kennis van de modewereld bijgedragen aan drie afzonderlijke Vogue-publicaties: Vogue On: Alexander McQueen, Vogue On: Manolo Blahnik en Vogue Essentials: The Little Black Dress. Met “Ultimate Lifestyle Collection for women” combineert ze al haar passies en viert ze de beste en meest stijlvolle producten voor vrouwen van vandaag. (Lees verder onder de fotomontage)

Het hardcover boek “Ultimate Lifestyle Collection for women” telt 256 pagina’s die samen goed zijn voor om en bij 700 kleurfoto’s. Het is een uitgave van de Duitse groep teNeues met een winkelprijs van 100 euro. De Rijkste Belgen geeft exclusief 6 exemplaren van het boek weg. Schrijf u hier in via ons wedstrijdformulier en maak kans op een gratis exemplaar.