Michel Van den Brande opgegeven als vermist

Vd Brande MichelDe ondernemer Michel Van den Brande, eigenaar van het stellingenbedrijf Kontrimo, is officieel opgegeven als vermist. De politie heeft een opsporingsbericht verspreid. Van den Brande werd bekend als deelnemer aan het programma ‘The sky is the limit’. Hij wordt er geprofileerd als een mengeling van brutaliteit en eigenzinnigheid. Michel Van den Brande zelf waardeert zijn bedrijf op 35 miljoen euro. Daartegenover staan 10 miljoen schulden. Dat levert een netto waarde op van 25 miljoen euro. Berekeningen van De Rijkste Belgen redactie komen echter op een waardering van Kontrimo tussen 8 en 9 miljoen euro.



In de voormiddag verliet Van den Brande zijn woning in Blankenberge en rond 11 uur werd hij nog in Knokke gezien. Hij reed op dat moment met een zwarte BMW 320 met nummerplaat 1-AFX -914. Van den Brande is struis gebouwd en 1,70 meter groot. Hij is kaal, heeft een lichtgrijze snor en draagt een bril. Op het moment van zijn verdwijning droeg hij waarschijnlijk een jeansbroek en een lichtkleurig hemd. De politie vraagt om contact op te nemen op het gratis nummer 0800 30 300 indien u hem of zijn voertuig gezien heeft of weet waar hij verblijft. Mailen kan ook naar opsporingen@police.belgium.eu.

Drie dagen geleden raakte bekend dat Michel niet langer samen is met zijn partner Sofie. Zij beschuldigde hem van bedrog, hij vond dat zij geen respect had voor hem. Uit respect voor het onderzoek en de privacy van de betrokkenen geven zowel de omroep Vier als de producent van ‘The sky is the limit’ Peter Boeckx geen commentaar.