Milow koopt miljoenenvilla in Los Angeles

De ‘super sized kitchen’ van de nieuwe woning van Milow in Los Angeles.

Jonathan Vandenbroeck heeft in Venice Beach, Los Angeles een villa gekocht van 3,19 miljoen dollar. Vandenbroeck is beter gekend onder zijn artiestennaam Milow. Venice Beach is het meest exclusieve stukje strand in Los Angeles. De woning van Milow ligt aan een laterale wandelweg die uitgeeft op de kust. De exclusieve vastgoedtransactie haalde de koppen van de LA Times.



De villa is gekend onder de naam Marina Del Rey en was eigendom van de Amerikaanse actrice Florence Henderson die eind vorig jaar overleed. De woning zelf is gebouwd in 1999. De villa omvat wat de Amerikanen een ‘oversized kitchen’ noemen, naast vijf slaapkamers, waaronder een grote ‘master bedroom’ met open haard, en zes badkamers. Op het dak is één groot terras uitgewerkt met jacuzzi, met zicht op de oceaan.

Milow woont afwisselend in Leuven en de VS. Professioneel beheer hij zijn eigen label, Homerun Records. Zijn debuutalbum ‘The Bigger Picture’ lanceerde hij in 2006, en het stond meteen 110 weken in de Belgische hitlijsten. Internationaal brak hij door met zijn akoestische versie van ‘Ayo Technology’ in 2008. De single -origineel geschreven en opgenomen door 50 Cent, Justin Timberlake en Timbaland – stond op nummer één in ons land, Nederland, Zweden, Denemarken en Zwitserland. Wereldwijd ging het meer dan een half miljoen keer over de toonbank.

Het opgebouwde vermogen van Jonathan Vandenbroeck bedraagt momenteel zes miljoen euro.