NIEUW – De Rijkste Belgen lanceert exclusieve vastgoedsite

Bent u eigenaar van een luxe vastgoed van minstens 1.000.000 euro? Of bent u als professional of projectontwikkelaar actief in dit vastgoedsegment? Dan biedt De Rijkste Belgen u de mogelijkheid uw vastgoed voor te stellen en te promoten. De journalistieke website DeRijksteBelgen.be lanceert vandaag haar commerciële zus  DeRijksteBelgen.com, een uniek platform waarop exclusief vastgoed wordt voorgesteld en te koop aangeboden. Later dit jaar wordt De Rijkste Belgen ook gelanceerd als exclusief jaarlijks magazine. Ook in dit style magazine krijgt luxe vastgoed een prominente plaats.



DeRijksteBelgen.com richt zich in de eerste plaats tot eigenaars van een luxe vastgoed van minstens 1.000.000 euro en professionelen in dit vastgoedsegment. Maar ook voor specialisten inzake styling, architectuur en lifestyle is het platform een perfect verkoopkanaal. DeRijksteBelgen.com opent de weg naar de meest scherp afgelijnde doelgroep voor luxe vastgoed en life style. Midden 2021 verschijnt De Rijkste Belgen ook als exclusief jaarlijks magazine. Luxe vastgoed krijgt dan een vaste plaats in dit magazine. Adverteerders kunnen kiezen uit verschillende pakketten en combinaties. Daarbij wordt ook de website Property4East.com voorgesteld. Dit kanaal opent de weg naar de Oost-Europese en de Aziatische markt. Luxe vastgoed kan ook discreet en geanonimiseerd worden aangeboden, met een minimum aan foto begeleiding.  DeRijksteBelgen.com werkt met een helpdesk die een antwoord biedt op alle vragen.

Het voorbije jaar bezochten 1,54 miljoen mensen de website De Rijkste Belgen.be. Samen waren ze goed voor 2,4 miljoen bezoeken. Daarbij werden 9,7 miljoen pagina’s gelezen. In datzelfde jaar publiceerde de redactie bijna 1.000 artikelen met nieuws over het wel en wee van de Rijkste Belgen. Het online overzicht van vermogende Belgen omvat ondertussen bijna 650 families. Dagelijks worden er 7.500 nieuwsbrieven verstuurd. Op die manier neemt De Rijkste Belgen.be een unieke plaats in op de mediamarkt en op de vastgoedmarkt.