NIEUW – Vastgoedplatform OneMoreHectare: ruimte als allergrootste luxe

Een niche in een niche. Daar was Frank Missoul naar op zoek. De eerste niche werd vastgoed, de tweede niche ruimte, ruimte als allergrootste luxe. Het resultaat werd het vastgoedplatform OneMoreHectare voor domeinen groter dan 1 hectare. Kandidaat-kopers, op zoek naar ruimte, vinden op één plaats een overzicht van verschillende domeinen te koop in Europa. Dit kan een residentieel domein zijn van 1 hectare in Vlaanderen, maar evengoed een natuurgebied groter dan 5.000 hectare in Roemenië of een wijndomein in Frankrijk. Het platform brengt vraag en aanbod bij elkaar. Erkende Europese vastgoedmakelaars kunnen via het platform hun groot vastgoed voorstellen en te koop aanbieden.



Frank Missoul heeft enige ervaring als ondernemer. In 2011 lanceerde hij Amithaba, het eerste professioneel interimkantoor in België voor sportleraars. In 2017 verkocht hij het bedrijf. De kantoren in Brugge van het interimbedrijf vormde hij om tot coworking arbeidsplaatsen. En nu dus vastgoed. Met ruimte als criterium. Ruimte staat daarbij niet enkel voor het aantal vierkante meters of hectares, maar het vertegenwoordigt voor Missoul kwaliteiten van het leven zoals rust, privacy, vrijheid, luxe en echte rijkdom.

Wij matchen het juiste publiek met een passend aanbod en zorgen ook voor een hechte community. Het gaat ons immers niet enkel om vastgoed, maar om een hele attitude en levensstijl, zegt Missoul. Op de site zal men dan ook heel wat leuke content zoals interviews, informatie omtrent het beheer van ruimte, enz. vinden. Wij gaan voor communicatie met een kantje. De vastgoedbranche mag wat ons betreft wel eens opgeschud worden met wat pittigere communicatie”. Het platform bevat momenteel 95 domeinen. Eén domein aanbieden kost 200 euro per jaar.