Nieuwkomer: Van Meeuwen landt met Crestron in Zuid-Afrika

Van Meeuwen echtpaarOp 9 maart opent de domotica- en automatiseringsspecialist Crestron zijn eerste experience centre in Johannesburg, Zuid-Afrika. De distributie van Crestron in Afrika, Europa en het Midden-Oosten is in handen van het distributienetwerk van het Vlaamse echtpaar Van Meeuwen. “Zuid-Afrika is het hart van de digitale economie.” zegt Robin van Meeuwen, CEO van Crestron EMEA. “Met deze investering volgen we de stijgende vraag in de regio.”



Het echtpaar Robin en Petra Van Meeuwen bouwt één van de snelst groeiende bedrijven uit in Vlaanderen. Alhoewel, Vlaanderen, zelf werken ze allebei vanuit het Verenigd Koninkrijk terwijl alle productie en onderzoek en ontwikkeling van Crestron in de Verenigde Staten gebeurt. In Rijmenam beschikt de groep over een logistiek centrum terwijl de Limburgse groep Essers instaat voor de hele logistieke back up van het distributie apparaat.

Het echtpaar Van Meeuwen komt binnen in ze ranglijst met een vermogen van 43,4 miljoen euro. U kan hier kennismaken met hun verhaal.