Philiep Cracco wijkt uit naar GH Luxemburg

Philip en AishaDe ondernemer Philiep Cracco, bekend als eigenaar van het horlogemerk Rodania maar ook als deelnemer van het TV-programma ‘The Sky is the Limit’, heeft zijn sleutelholding Achares verlegd naar het Groot-Hertogdom Luxemburg. Tegelijkertijd werden een aantal bijkomende participaties ondergebracht in Achares. De nieuwe cijfers brengen het vermogen van Philiep Cracco op 107 miljoen euro.



Craco heeft in totaal een vijftal participaties overgebracht naar Achares. Eén daarvan is een participatie van 15 procent in de holding Green Forrest, een nieuw bedrijf dat werd opgestart met Stijn Vandeputte, CEO van het ICT-bedrijf Trustteam dat zich richt naar de KMO-markt. Het merk Rodania, dat is ondergebracht in de NV Montebi blijft buiten de operatie. De overname van Montebi is gefinancierd met extern bankkapitaal. De nieuwe cijfers van Cracco verenigen zowel zijn industriële activiteiten als zijn vastgoed.

Philiep Cracco en zijn vriendin Aisha Van Zele raakten bij het brede publiek bekend als deelnemers aan het programma The Sky is the Limit. In de marge van dat programma werd ook bekend dat Cracco recent de diagnose kreeg van een kwaadaardige ziekte.