Selah Sue is miljonair

Sanne Putseys, beter gekend met haar artiestennaam Selah Sue, heeft haar vermogen opgetrokken boven de grens van 1 miljoen euro. Haar zangcarrière leverde haar een vermogen op van nu 1,2 miljoen euro. De nu 28-jarige Putseys debuteerde in 2011 met het album Selah Sue. Daarvan werden er 720.000 verkocht in Europa waarvan 320.000 in Frankrijk. In 2012 werd het album succesvol gelanceerd in de Verenigde Staten.



In oktober 2014 lanceerde Selah Sue de nieuwe song “Alone”. Een jaar later won ze voor de vijfde keer de prijs van de beste vrouwelijke solo artiest op de Music Industry Awards. Commercieel werkte ze onder meer de spot “Spoonful” uit voor Häagen-Dazs. Ze schreef ook het nummer “What’s the Pressure” dat in 2016 door Laura Tesoro werd gebracht op het Eurosongfestival.

In 2014 maakte Sanne Putseys bekend dat ze sedert haar 18de antidepressiva gebruikt om depressies te overwinnen. Sindsdien profileert ze zich als een steun onder de geestelijke gezondheidszorg. In de lente van dit jaar werd haar eerste zoon Seth geboren.