Telenet haalt Gert Verhulst nu echt binnen

verhulstTV-BV Gert Verhulst gaat in de toekomst exclusief werken voor de commerciële TV-omroep Vier. Die omroep is in handen van en wordt mee gefinancierd door telecom operator Telenet. Beiden zijn geen onbekenden voor elkaar. Studio 100, het productiehuis gespecialiseerd in kindermedia en in handen van Hans Bourlon en Verhulst, heeft al jaren een exclusief contract met Telenet. Hetzelfde geldt voor Njam!, de culinaire zender van Studio 100.Gert Verhulst startte zijn TV-carrière op de openbare omroep om definitief door te breken als hoofdrolspeler in de hondenserie Samson. Daarna was hij zowat actief op alle Vlaamse zenders. Daar komt dus nu verandering in. Wat Verhulst precies gaat doen op Vier, wordt in het voorjaar bekendgemaakt. “Er wordt aan vier verschillende programma’s gewerkt die in 2017 of later van start zullen gaan”, zegt SBS-woordvoerder Kristof Demasure.

Verhulst noemt Vier in een persbericht “de meest uitdagende zender in Vlaanderen en de perfecte omgeving waar ik voluit mijn ding kan doen en mezelf kan zijn. In De Slimste Mens ter Wereld ben ik vorig jaar op Vier mezelf tegengekomen. Ik kijk er sindsdien nog meer naar uit om samen te werken met mensen als Erik Van Looy, Karen Damen, Jani of vele andere schermgezichten met wie ik op Vier steeds vaker te zien zal zijn.”, aldus Verhulst.

Eerder al stapte ook Karen Damen exclusief naar Vier en ViJf, de twee zenders van moedergroep SBS. Damen is een gewezen K3 zangeres en is eveneens een product van Studio 100.