The Gallery: Exclusief wonen in Antwerpen Zuid

Het hart van de bruisende Antwerpse wijk Het Zuid vormt de thuisbasis van The Gallery. Dit hoogstaande woonconcept, een ontwikkeling van VL-Holding en Bermaso, omvat 21 lichtrijke appartementen en 2 kantoren die inzetten op klassevolle luxe. Luxueuze penthouses vormen het nec plus ultra van een exclusieve woonbeleving. Zowel de privatieve als gemeenschappelijke delen genieten van een absolute topafwerking. In dit verrassende en innovatieve ontwerp van Binst Architects geniet de bewoner van fenomenale uitzichten, riante terrassen, ruime parkeerplaatsen en nog veel meer.In de ruime appartementen zijn zowel de binnen- als buitenruimte riant. De grote terrassen en kamerhoge raampartijen bieden adembenemende uitzichten op de Schelde, het nieuwe park Dok Zuid en het iconische Zuiderpershuis. Deze openheid staat garant voor een zalig lichte sfeer. In combinatie met de zongerichte oriëntatie resulteert dit in een woning die de hele dag overspoeld wordt door het zonlicht.

Een stukje Parijs in Antwerpen

De ligging van The Gallery is subliem. De verkeersluwe Leuvenstraat is wondermooi gelegen tussen de heraangelegde Scheldekaaien en het nieuwe park Dok Zuid. Met zijn pittoreske winkelstraten, gezellige cafeetjes, restaurants en statige herenhuizen ademt Het Zuid gezelligheid uit. De vergelijking met Parijs die wel eens gemaakt wordt, is niet vergezocht. Voor de bewoner van The Gallery vormt deze feeërieke buurt de dagelijkse realiteit.

Een droom voor elke kunstliefhebber

De hele wijk ademt kunst en cultuur. In de talrijke veilinghuizen en kunstgalerijen wordt de kunstliefhebber volop verwend. Daarnaast herbergt Het Zuid enkele musea met internationale uitstraling, zoals het Fotomuseum (FOMU), het Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen (M HKA) of het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA).

Uitwaaien in een schitterend decor

De bewoner van The Gallery profiteert vanop de eerste rij van al het moois dat de nieuwe Scheldekaaien in petto hebben. Ter hoogte van de Leuvenstraat zelf bevindt zich een heraangelegde oever waar het heerlijk uitwaaien is. Langs het nieuwe fietspad rijd je helemaal tot aan het toekomstige Droogdokkenpark. De dijk zelf is ingericht als een uitgestrekt groen park en een droom voor elke wandelaar.

Nieuwe groene trekpleister

Klap op de vuurpijl is de aanleg van het nieuwe park Dok Zuid. Dit uitgestrekte groene gebied neemt de plaats in van de vroegere parking op de Gedempte Zuiderdokken. Het wordt een aantrekkelijke site met veel natuur en tal van ontspanningsmogelijkheden. Ook de huidige parkeerfaciliteiten blijven behouden. Wie zijn intrek neemt in The Gallery geniet met volle teugen van deze nieuwe groene ruimte op wandelafstand.

Laatste unit te koop

Momenteel is er in The Gallery nog één exclusief appartement te koop. Dit doorzonappartement op de vierde verdieping heeft een binnenoppervlakte van 201 m2 en biedt plaats aan drie ruime slaapkamers met aansluitende badkamer. De weergaloze lichtinval, plafonds van 2,85 m hoogte en kamerhoge deuren creëren een fenomenaal ruimtegevoel. De royale leefruimte met open keuken loopt over in een afsluitbaar terras van 17,8 m2 met zicht op de Schelde. De verwarming is uiterst duurzaam dankzij het gebruik van een geothermische warmtepomp en vloerverwarming. Zonwerend glas en airco houden het appartement koel tijdens de zomer. Er zijn talloze mogelijkheden om deze woning te personaliseren, terwijl ruime ondergrondse parkings met laadpalen maximaal comfort verzekeren.

www.thegallery-antwerp.be

(Dit artikel is u aangeboden door VL Holding en Bermaso)