VASTGOED – Een combinatie van passie en techniek: een oase van licht, luxe en warmte in Saint-Tropez

Wakker worden met zicht op de baai van Cavalaire-sûr-Mer en de Middellandse zee in een parelwitte villa die overdag baadt in het licht. Drie verdiepingen tegen een heuvelwand in Saint-Tropez met 360° panoramisch zicht. Deze villa is het droomproduct van de Limburgse ondernemer Dirk Ceyssens. Zijn bedrijf produceert alle oplossingen in glas. In Saint-Tropez bouwde Dirk zijn droomvilla, voorzien van ramen die horizontaal in de vloer verdwijnen, een zwembad met verstelbare bodem, domotica met alle veiligheidsvoorzieningen. “Ik beschouw mezelf als bevoorrecht omdat ik mijn werk als mijn passie zie. Dan vervaagt de grens tussen werk en ontspanning.” vertelt Dirk. Diezelfde combinatie van passie en vakmanschap vind je terug in de Villa C-sight. Een instapklare droom voor wie 110 % en discreet wil genieten van het leven en die nu op de markt is. Een unieke opportuniteit. Maak hier kennis met de Villa C-sight.Mijn droom is altijd geweest een grote woning te hebben met een groot binnen zwembad. Ik ben een fanatiek zwemmer. Daar is het idee ontsproten.” De Limburgse ondernemer Dirk Ceyssens vertelt zijn verhaal terwijl hij uitkijkt over de baai van Cavalaire-sûr-Mer. “In Limburg had ik nog een site van een halve hectare. Dus hebben we daar ons project uitgevoerd met een dubbel doel: onze eigen woning creëren in een ‘showhouse’ waar we perfect onze klanten en architecten kunnen ontvangen om hen te tonen tot wat we in staat zijn.”

Wanneer hij in Saint-Tropez zijn hart verloor, lag zijn conclusie voor de hand. Hier zou hij zijn opgebouwde expertise vorm geven in de ideale villa. Het concept van Villa C-sight was geboren. Ook hier kwamen ramen die horizontaal naar beneden gaan en verdwijnen in de vloer. Een zwembad waarvan de vloer naar boven komt en omgevormd wordt tot terras. En omgekeerd. “Alle technieken die we thuis hebben gebruikt, hebben we ook hier gebruikt: domotica, veiligheid, gebogen glas.” En kunst. Dirk koos voor werken van conceptueel kunstenaar Koen Vanmechelen om de villa mee vorm te geven. (Lees verder onder de foto)

Dirk Ceyssens (links) samen met Ignace Meuwissen, met zicht op Cavalaire-sûr-Mer.

Idealiter zou ik hier graag zelf blijven wonen, maar daar is het wat te vroeg voor. In de toekomst kan dat misschien wel.” zegt Dirk in de schaduw van de Washington palm die trots naast de villa staat. “Die palm was belangrijk voor mij, zegt hij, het is mijn eerste eigen palmboom. Deze villa verkopen is eigenlijk een beetje een baby afgeven.” Om een nieuwe eigenaar te vinden van de Villa C-sight doet Dirk een beroep op vastgoedexpert Ignace Meuwissen. Die zal de superbe villa opnemen in zijn aanbod en voorstellen aan zijn netwerk van vermogend vastgoed clientèle.

Dit artikel is u aangeboden door groupceyssens.com