Vastgoed: Thiers en Kumpen bundelen krachten

PlannenJe kan bezwaarlijk zeggen dat ze bij de holding Ion met hun vingers zitten te draaien. Ion is de holding waarbinnen Paul Thiers samen met drie partners zijn vastgoedactiviteiten uitbouwt. Enkele weken terug werd bekend dat Ion een joint venture had opgericht met de Oost-Vlaamse bouwgroep Maes, in handen van de gelijknamige familie. Nu is het beurt aan de Limburgse bouwgroep Kumpen, voor 50 % in handen van de familie Kumpen en voor 50 procent van de groep Willemen.



Samen hebben ze in een 50/50 verhouding de vennootschappen Novus Mons en Novus Mons Construction opgericht, beide bedoeld om vastgoedprojecten vorm te geven. Die beschikken respectievelijk over 150.000 en 600.000 euro kapitaal, dat laatste voor één vierde volstort. Er zijn niet onmiddellijk details bekend over welke projecten beide nieuwe bedrijven moeten vorm geven.

De familie Kumpen is alvast een nieuwkomer in onze lijst. Ze komt binnen met een vermogen van 22 miljoen euro. U leest hier het verhaal van de familie Kumpen,.