Vier redenen waarom u alvast goed zit met hotelvastgoed

Hoe vaak kreeg u de uitspraak al te horen: vastgoed verliest zijn waarde niet. Of deze klassieker van jewelste: geld op de bank brengt niets op. In tijden van inflatie en torenhoge energieprijzen zijn mensen op zoek naar een slimme en veilige investeringskans. Daarom kiezen steeds meer serieuze investeerders vol vertrouwen voor een investering in hotelvastgoed. Lees hieronder hun vier belangrijkste redenen.Complete ontzorging

Een huisje om te verhuren in de stad of een vakantieverblijf in het buitenland? Een rendabele zet waarmee investeerders op vaste basis kunnen rekenen op mooie opbrengsten. Het probleem? Verhuren is niet bepaald een zorgeloze activiteit. Wetgeving is vrijwel altijd in het voordeel van huurders opgesteld. Voor investeerders vraagt een dergelijke investering dus veel bijkomend werk, onvoorziene kosten en een heleboel begeleiding en opvolging. Tijd, maar ook legale en juridische kennis, die niet elke investeerder in overvloed bezit. Een unieke troef van hotelvastgoed is dan ook de complete ontzorging die eigen is aan die investering. Uw belegging komt er in de vorm van een kamer of suite en is dus een onderdeel van een grotere hotel(keten). Professionele uitbaters nemen de tijdrovende taken van u over zoals onderhoud en schoonmaak. In veel gevallen maken hotels zelfs marketingbudgetten vrij om lege kamers te vullen.

Locatie, locatie, locatie

Vastgoedexperts zweren bij de volgende uitspraak: location is key. Vastgoed op een begeerde locatie garandeert namelijk mooie opbrengsten. Het probleem met die toplocaties? De prijzen om dit stukje sterk bejaagde grond te vergaren, zijn allesbehalve mals. Hotels worden per definitie gebouwd op absolute toplocaties: bij unieke trekpleisters, toeristische hotspots of in de hipste nieuwe buurten. Kamers worden er steevast luxueus en hoogwaardig afgewerkt. Dat betekent dat u met uw vastgoedinvestering, zonder competitie en duizelingwekkende kosten, meteen een duurzame vastgoedkans op een toplocatie weet te bemachtigen.

Uw eigen uitvalsbasis in een bruisende omgeving

Een huisje in het zuiden van Frankrijk? Dat bezoekt u één keer in het jaar. De rest van de tijd kunt u niet volop capteren op een mooi rendement. Een huurhuisje brengt maandelijks op, maar hier verliest u dan weer het genot van het vruchtgebruik. Hotelvastgoed brengt het beste van twee werelden samen. U geniet het hele jaar door van mooie opbrengsten, maar kunt ook vrij een bezoek plannen wanneer u dit past. De uitgelezen kans om uw slimme investering zelf van dichtbij te ervaren.

Gegarandeerde inkomsten

Investeerders zijn altijd op zoek naar een strategische zet die een gestage en betrouwbare inkomstenstroom verzekert. Het zijn die veilige beleggers die veelal hun heil zoeken in hotelvastgoed. Een hotel op een toplocatie trekt altijd geïnteresseerden aan, en dat betekent continu rendement. Misschien ziet u het best zo: een leegstaand huurhuis of een vakantieverblijf brengt helemaal niets op. Maar in hotelvastgoed, is een mooie opbrengst zeker.

Kriebelt het om meer uit uw geld te halen? Aan de kust van Nieuwpoort ligt het Dunehotel, een eco-hotel waar gasten worden ondergedompeld in luxe en weelde. Door zijn absolute toplocatie, gelegen in de duinen en met kamers met zicht op zee, genieten investeerders het hele jaar van mooie inkomsten. Reeds 80% van dit project werd al verkocht. Maakt u nu de juiste zet, dan geniet u de komende vijf jaar van een gegarandeerde minimum huuropbrengst van 5%.

Meer ontdekken over een veilige en slimme investering in het luxueuze Dunehotel? Vraag uw vrijblijvend gesprek aan en ontdek mooie inkomsten aan de Belgische kust. Klik hier voor meer informatie. 

(Dit artikel is u aangeboden door Dunehotel)