VL-Holding: luxeprojecten op triple A-locaties

 

Het project Aequor

Met tot de verbeelding sprekende projecten als Antigoon, Aequor, The Gallery of Graanmarkt is projectontwikkelaar VL-Holding dé specialist in Antwerpen op het vlak van luxeprojecten op triple A-locaties. Deze residentiële concepten, à la carte gerealiseerd met partner Bermaso, zijn synoniem met pure klasse en topkwaliteit.De residentiële projecten van VL-Holding genieten allemaal van een sublieme ligging, een gepersonaliseerde benadering en een  buitengewone luxegraad. Zo  vormt elk project een absolute buitenkans, en dat heeft de markt goed begrepen: de woonconcepten van VL-Holding zijn doorgaans uitverkocht nog voor er één steen gelegd is.

Begeleiding à la carte

De klant geniet bij VL-Holding van een deskundige en zeer gepersonaliseerde klantenbegeleiding. De inrichting en afwerking  gebeuren volledig op maat. De kopers hebben de volledige vrijheid. Het resultaat is dat elke bewoner zijn intrek kan nemen in een appartement dat naadloos aansluit bij zijn persoonlijkheid en smaak. 

Fantastische woonbeleving

Een van de blikvangers van VL-Holding is Aequor, een ontwerp van toparchitect Luc Binst. Dit wooncomplex van ongeziene klasse  op het Antwerpse Eilandje kijkt uit op het MAS en het rustgevende water van het Willemdok en de Schelde. In combinatie met de optimale lichtinval, de royale woonoppervlaktes en de hoogkwalitatieve inrichting staat dit garant voor een fantastische  woonbeleving. Twee riante penthouses vormen de kers op de taart. (Lees verder onder de foto)

Project The Gallery

Klassevol genieten

Even verderop, in het bruisende hart van Antwerpen Zuid, bevindt zich The Gallery. Ook bij dit woonconcept, schitterend gelegen  tussen de vernieuwde Scheldekaaien en de nieuwe groene long Dok Zuid, speelt het water van de Schelde een belangrijke rol. De lichtrijke, exclusieve appartementen met riante terrassen bieden een fenomenaal uitzicht, terwijl de luxueuze penthouses het nec  plus ultra zijn van een weergaloze woonbeleving.

Kleinschalige allure

Ook het kleinschalige Antigoon geniet van een wondermooie ligging aan de Schelde. Langs de ene kant bevindt zich het levendige  centrum van de stad met zijn rijke aanbod aan kunst, cultuur en gastronomie. Aan de andere is er het wijdse uitzicht over de rivier. Een woonconcept van deze standing, op deze droomlocatie tussen stad en stroom, met dit adembenemende en inspirerende uitzicht, is uniek voor Antwerpen. Klap op de vuurpijl is de unieke privégarage die zich bij de meeste appartementen op de verdieping zelf bevindt. (Lees verder onder de foto)

Project De Graanmarkt

Iconische ligging

Ook bij het exclusieve project Graanmarkt ligt de nadruk op weelderig wonen op een iconische plek. Deze royale herenwoning met een indrukwekkende gevelbreedte geniet van een overvloedige lichtval en een schitterend ruimtegevoel. Spatieuze terrassen aan de voor- én achterzijde van de doorzonappartementen en het unieke uitzicht op de Antwerpse Graanmarkt maken het plaatje compleet. (Lees verder onder de foto)

Project Duin & Park

 

Een uniek evenwicht

Duin & Park is dan weer een project in het hart van de mondaine badplaats Knokke. Ondanks de centrale ligging overheerst hier een open gevoel. Daarvoor zorgen onder andere de slimme indeling van de appartementen en de ruime balkons. VL-Holding realiseerde hier een uniek evenwicht tussen architectuur en stadsplanning.

(Dit artikel is u aangeboden door VL-Holding)