VL-Holding voegt prestigieuze projecten toe aan portfolio

 

The Gallery (Foto: VL-Holding)

Met zijn tot de verbeelding sprekende projecten is VL-Holding dé specialist in Antwerpen op het vlak van luxeprojecten op triple A-locaties. Deze residentiële concepten, à la carte gerealiseerd met partner Bermaso, zijn synoniem met pure klasse en topkwaliteit. Dat geldt ook voor Plantinkaai en Kloosterstraat, de twee nieuwe projecten die op stapel staan.De residentiële projecten van VL-Holding delen een sublieme ligging, een persoonlijke benadering en een buitengewone luxegraad. Ze zijn dan ook doorgaans uitverkocht nog voor er één steen gelegd is. De klant geniet bij VL-Holding van een deskundige en gepersonaliseerde klantenbegeleiding. De inrichting en afwerking gebeuren volledig op maat. Het resultaat is dat elke bewoner zijn intrek neemt in een appartement dat perfect aansluit bij zijn wensen. Ook Plantinkaai en Kloosterstraat, de twee nieuwste toevoegingen aan het palmares van VL-Holding, zullen aan deze hoge eisen voldoen.

State-of-the-art wonen

Plantinkaai wordt een nieuw luxeproject in de buurt van de Antwerpse wijk Sint-Andries. De state-of-the-art-appartementen zullen zich wederom kenmerken door hun uitzonderlijke afwerkingsgraad en royale oppervlakte. Het gebouw bezit een gevel van maar liefst 20 m breed en heeft een adembenemend uitzicht op de Schelde.

Exclusieve locatie

Ook de tweede nieuwkomer wordt er één om u tegen te zeggen. Genoemd naar de exclusieve Antwerpse straat waar het zich bevindt, zal Kloosterstraat omvangrijke luxeappartementen en een genereus penthouse met een spatieus dakterras omvatten. Op het gelijkvloers is er plaats voor twee ruime winkels. De units zullen onder andere dankzij de vloerkoeling en -verwarming uitblinken in energiezuinigheid.

Fantastische woonbeleving

Een van de blikvangers van VL-Holding is Aequor, een ontwerp van toparchitect Luc Binst. Dit wooncomplex van ongeziene klasse op het Antwerpse Eilandje kijkt uit op het MAS en het rustgevende water van het Willemdok en de Schelde. Hier draait alles om een fantastische woonbeleving, met als klap op de vuurpijl twee exclusieve penthouses.

Klassevol genieten

In het bruisende hart van Antwerpen Zuid bevindt zich The Gallery. Gelegen tussen de vernieuwde Scheldekaaien en de nieuwe groene long Dok Zuid, speelt het water van de Schelde ook hier een hoofdrol. De lichtrijke appartementen met riante terrassen bieden een fenomenaal uitzicht. Luxueuze penthouses garanderen een weergaloze woonervaring.

Tussen stroom en stad

Ook Antigoon geniet van een wondermooie ligging aan de Schelde. Langs de ene kant bevindt zich het levendige centrum van de stad, aan de andere is er het wijdse uitzicht over de rivier. Een woonconcept van deze standing, op deze droomlocatie, met dit inspirerende uitzicht, is uniek voor Antwerpen. Blikvanger is de unieke privégarage op de verdiepingen zelf.

Iconische ligging

Project De Graanmarkt staat eveneens voor weelderig wonen op een iconische plek. Deze royale herenwoning met een indrukwekkende gevelbreedte geniet van een zonovergoten ruimtegevoel. Spatieuze terrassen aan de voor- én achterzijde en het unieke uitzicht op de Antwerpse Graanmarkt maken het plaatje compleet.

Een uniek evenwicht

Voor Duin & Park trekken we richting het mondaine Knokke. Ondanks de centrale ligging overheerst hier een zalig open gevoel. Daarvoor zorgen onder andere de slimme indeling van de appartementen en de ruime balkons. VL-Holding realiseerde hier een uniek evenwicht tussen architectuur en stadsplanning.

(Dit artikel is u aangeboden door VL-Holding)