Voorkom een burn out, huur een BV !

Burn outEen op de twee Belgen ervaart meer stress dan vijf jaar geleden, een op de vijf werknemers heeft een verhoogd risico op burn-out. Sinds 1 september 2014 is een actieve burn-outpreventie verplicht voor werkgevers. Recent kondigde de overheid aan dat ze boetes zal opleggen aan bedrijven die dit niet doen. Werkgevers zitten dan ook met hun handen in het haar. Hoe pak je dit aan? Het sprekersbureau ‘Read my Lips’ heeft een oplossing: huur één van hun topsprekers die in uw bedrijf het fenomeen burn out toelicht. In totaal stelt ‘Read my Lips’ 20 sprekers voor zoals Luk Dewulf, Cedric Dumont, Wouter Torfs, Leo Bormans, Frank Van Massenhove, Jef Geys, Barbara Torfs, Chris Van den Abeele en regisseur Nic Balthazar.



Eind september kun je ook de nieuwe film ‘Everybody Happy’ van Nic Balthazar gaan bekijken in de bioscoop. De film gaat over een succesvolle stand-up comedian, gespeeld door Peter Van den Begin, die als gevestigde waarde in de comedy-wereld stilaan het gevecht met zichzelf verliest. Hij wordt immers achtervolgd door het mannetje in zijn hoofd, dat nog nauwelijks ooit wil zwijgen. Ondertussen moet hij zichzelf zien staande houden in het genadeloze milieu van de stand-up comedy tijdens een uitputtende tournee met vermoeiende collega’s en grote verwachtingen.

Read My Lips en Kinepolis slaan nu de handen in elkaar en combineren sprekers en film. Op maandag 12 september kan u de film in avant-première bekijken en luisteren naar de burn-outexperten. Alle info over dit event vindt u hier terug.