Dirk Ceyssens verbaast met Csight de Franse Riviera vastgoedmarkt

Het Belgische familiebedrijf Group Ceyssens, gestart in 1965, is specialist in beglazing, alu- en staalschrijnwerk. Het bedrijf telt vandaag 160 personeelsleden. Met Csight, de projectontwikkeling van luxevilla’s, verovert de tweede generatie Ceyssens nu ook Zuid-Frankrijk. Via Group Ceyssens Côte d’Azur is de groep van plan verder uit te breiden in Saint-Tropez met een specifieke glasactiviteit, aluminium- en staalproducten en alle gerelateerde diensten.Gekend als een pionier in minimalistische ramen verrast Dirk Ceyssens de vastgoedmarkt van Saint-Tropez als projectontwikkelaar van uniek villa’s met een hoge afwerkingsgraad tot in de kleinste details. Zijn eerst woning in Cavalaire-Sur-Mer wist hij in samenwerking met Ignace Meuwissen binnen de 2 maand te verkopen. Hij stelde zijn eerste villa daarbij voor in de video serie ‘Object X’.

Het tweede project van Csight situeert zich in Grimaud aan de “Golfe de Saint-Tropez”, op 10 kilometer van het centrum van de mondaine badstad. Aan het ‘Domaine de Beauvallon’ vinden we de nieuw gerenoveerde high-end villa op een privatief domein van 4685 m². Deze villa is uniek in haar soort en is afgewerkt met kwaliteitsmaterialen in een hedendaagse architecturale vormgeving. Er werd gewerkt met aandacht voor het kleinste detail. Alles is volledig ingericht met kwaliteitsmeubilair en alle voorwerpen die de eigendom instapklaar maken. Naast de sublieme locatie en de privacy, biedt de totaal bewoonbare oppervlakte van 400 m² alle modern comfort. Op het gelijkvloers is er een bewoonbare oppervlakte van 280 m² met aanpalend nog 230 m² terrassen. De eerste verdieping van 120 m² heeft ook nog een extra terrasruimte van 18m², met een aparte leefruimte, eetkamer, keuken en tv-kamer met daarenboven nog een bijkeuken en wasplaats. In de aangelegde tuin is een verwarmd buitenzwembad van 20 op 5 meter, een poolhouse met jacuzzi, buitendouche en BBQ. Als extra is er nog het prachtige tennisveld. Drie wagens kunnen in de carport gestationeerd worden en er is eveneens ook één garage.

Momenteel is Dirk Ceyssens gestart met zijn derde realisatie. Hij wil zijn plaats verdienen in de regio door een meer dan correcte service te leveren. Tegelijkertijd wilt hij laten zien hoever je met glas ruimte en openheid uitstraalt. De jarenlange knowhow van zijn bedrijf toont zich verder met beglazing in zwembaden, grote ramen met minimalistisch schrijnwerk, verdwijnende ramen in de grond en andere technologische hoogstandjes. De lokale kwaliteit is beperkt en precies daar wil Group Ceyssens het grote verschil maken met een superieure afwerking.

(Dit artikel werd u aangeboden door Group Ceyssens)