Marc Coucke zet villa te koop

Villa Coucke VichteMarc Coucke mikt niet onmiddellijk op huurinkomsten voor de toekomst. Nu hij met zijn gezin zijn intrek heeft genomen in kasteel Mijl Eke in Merelbeke, staat zijn villa in het West-Vlaamse Vichte, aan de grens met Waregem, te koop. Vraagprijs: 1,3 miljoen euro. Maar daar krijg je wel heel wat voor terug.



De woning beschikt over een bijzondere voortuin. Door 2 automatische poorten kan men via de straatzijde de eigendom binnen. Onmiddellijk zijn er een aantal parkeerplaatsen voorzien. Langs de linkerkant van de woning zijn er 2 garages voorzien in de kelder, klein detail, met verwarmde oprit. De inkom is vervaardigd uit hoogwaardige natuursteen en straalt de nodige klasse uit voor de rest van de woning, zo zegt de verkoper. Aansluitend op de inkom is het bureau met een aparte ruimte, momenteel ingericht als fitnessruimte. Langs de rechterzijde is er de nieuwe keuken, voorzien van alle toestellen en voldoende bergruimte. Achteraan de woning is er de 2de leefruimte met zicht op de zonnige tuin.

Coucke maakte carrière vanuit deze villa. Vijf jaar terug kocht hij het in verval geraakte Mijl Eke kasteel in het Oost-Vlaamse Merelbeke. Hij liet het complex volledig renoveren en tuigde het op met kunst en antiek. Enkele weken terug nam hij definitief zijn intrek in het kasteel.