NIEUW – Corinne Van Der Elst, de Rijkste vrouw van België?

‘Coyotes’. Dat is de naam van de club fietsers waarmee de Rijkste Belg, Alexandre Van Damme, in mei dit jaar de Cyclotour du Léman reed in het Zwitserse Lausanne. Meest opmerkelijk lid van de Coyotes is de 44-jarige Corinne Van Der Elst, de partner van Alexandre Van Damme. Maakt haar dat meteen tot de Rijkste vrouw van België? Wellicht niet. Vroeger was ze bestuurder in een aantal vastgoedvennootschappen van Van Damme. Maar dat is nu niet langer het geval. De samenstelling van de Coyotes club biedt alvast een kleine inkijk in de private vriendenkring van Alexandre Van Damme, en dat zijn allen miljonairs, verankerd in Brussel.



De coyote of prairiewolf is nauw verwant met de wolf. Hij leeft in kleine groepen of solitair in de prairie. Dat laatste sluit misschien nog best aan bij Alexandre Van Damme. De man hult zich in een volledige anonimiteit. Enig zoekwerk leverde ons enkele maanden terug dit beeld op van zijn woning annex kantoren in de hoofdstad Brussel. Op datzelfde adres was ook Corinne Van Der Elst lang gedomicilieerd. Tot Van Damme samen met Van Der Elst verhuisde naar het Zwitserse Chéserex. (Lees verder onder de foto)

Morgen gaan we op zoek naar de vrienden van Alexandre Van Damme. We kijken daarbij wie hij toelaat in zijn Coyote-roedel.