OLDTIMERS – Win een gratis boek “The Best Classic Cars on the Planet”

Decennia lang werden oldtimers beschouwd als een excentrieke hobby, voorbehouden aan oudere, rijke mannen. Maar vandaag de dag zijn er steeds meer jonge mensen actief bezig met klassieke wagens. In een opulent salontafelboek viert Classic Cars Review nu het fenomeen van de vintage wagen. Het boek etaleert de mooiste en meest exclusieve wagens die tot op vandaag enkel te zien zijn in musea of achter gesloten deuren bij private verzamelaars. Het is een ‘Concours d’Elégance’ in boekvorm met iconen zoals de Mercedes-Benz 300 SL Gullwing, de Aston Martin DB5 en de Maserati Sebring.



Mensen die van oldtimers houden, weten schoonheid te appreciëren.” zegt vastgoedmakelaar en Oost-Europa specialist Ignace Meuwissen. Hij gebruikt het boek “The Best Classic Cars on the Planet” bij zijn prospectie van luxevilla’s en vastgoedprojecten. “Er zijn veel gelijkenissen tussen beide, zegt Meuwissen, vintage wagens zijn doorgaans gemaakt in kleine series, de mooiste modellen zijn dan ook uniek en zeldzame juwelen in hun soort. Zo is het ook met mooie luxewoningen.” (Lees verder onder de foto)

Het boek The Best Classic Cars on the Planet meet 29 bij 37 centimeter. Het bevat 310 kleuren en 40 zwart-wit foto’s. Het is een uitgave van teNeues met een winkelwaarde van 130 euro. De Rijkste Belgen geeft zes exemplaren van het boek weg. U maakt kans door zich hier in te schrijven op ons wedstrijdformulier.