Sergio Herman bedient VIP’s bij Studio 100

Speciaal voor de spektakel-musical 40-45 creëert topchef Sergio Herman een nieuwe gastronomische ervaring. Samen met bezieler Gert Verhulst opent hij vanaf 7 oktober 2018 de Churchill Club, een tijdelijk exclusief restaurant in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. De Churchill Club moet de ultieme VIP formule van de nieuwe theatervoorstelling 40-45 worden.“Een bezoek aan de Churchill Club is een exclusieve beleving voor alle zintuigen; een voorstelling van wereldformaat en een culinaire hommage.” zo leert een persbericht van Studio 100. Samen met Mastermeubel, Maes Inox, Belgocatering en Accessori wordt een lounge en restaurant gecreëerd in de look en feel van de jaren 40, een plek waar Winston Churchill zich meer dan thuis zou gevoeld hebben. Alles is uitgevoerd met een afwerkingsniveau dat in niks moet onderdoen voor gerenommeerde restaurants, aldus .de initiatiefnemers.

De naamskeuze voor Winston Churchill is geen toeval. In de Churchill Club willen Sergio Herman en Gert Verhulst eer betonen aan de Britse eerste minister die de culinaire omkadering bij politieke en diplomatieke onderhandelingen volledig uitspeelde.

Sergio Herman:“Werken met gepassioneerde mensen is wat ik het liefste doe. Ik ben dan ook erg blij dat Gert Verhulst me gevraagd heeft om in dit unieke project te stappen.” Gert Verhulst: “Op alle vlakken gaat Studio 100 met de spektakel-musical 40-45 weer een stapje verder. Het technisch concept, inclusief rijdende tribunes en hoofdtelefoons, is een absolute wereldprimeur. Ook op gastronomisch vlak en in VIP-beleving willen we het allerhoogste niveau doortrekken. We hebben VIP-formules ontwikkeld voor elk budget en elke beleving.”