VASTGOED – Luxe villa in Laren kan tot 16 miljoen euro opbrengen

Het is één van de best beveiligde villa’s van Nederland, goed voor een bebouwde oppervlakte van 1.400 m² op een terrein van 1 hectare, voorzien van een eigen discotheek met home cinema en een spa van 400 m². De villa situeert zich in Laren, samen met buurgemeente Blaricum de rijkste regio van Nederland, op enkele kilometers van Amsterdam. Ignace Meuwissen, specialist in luxe vastgoed voor Oost-Europese en Aziatische investeerders, kon via een gerichte marketingcampagne een bod realiseren van 16 miljoen euro. Indien de eigenaar het bod aanvaardt, gaat het meteen om een nieuw record in Nederland. Het vorige record werd gerealiseerd met de verkoop van de villa van de media ondernemer John De Mol. De verkoop van die villa in Blaricum was goed voor een kleine 15 miljoen euro. Hieronder kan u met een selectie van exclusieve foto’s een inkijk krijgen in de villa in Laren. 

Naomi El Haimer tijdens de staging van de villa in Laren

De villa in Laren is in handen van een Nederlandse familie die fortuin maakte in de voedingsindustrie. Het overlijden van de pater familias en de herschikking van het familiaal vermogen zorgt er voor dat het pand op de markt kwam. Normaal verloopt dergelijke verkoop uiterst discreet, buiten het blikveld van de openbaarheid. Maar hier maakte Ignace Meuwissen een uitzondering. Hij stelde de villa onder meer voor in een aflevering van Telefacts op de commerciële zender VTM. Hij deed dat samen met zijn echtgenote Naomi El Haimer. Zij stond in voor de zogenaamde staging van de villa, de inrichting van het interieur dat speciaal werd verzorgd binnen het verkoopproces. Dat alles maakt deel uit van de gerichte verkoopinspanningen die Meuwissen opzette met zijn bedrijf Property4East Private Sales. Daartoe behoren ook enkele gerichte print campagnes in Oost-Europa en Azië, onder meer in Forbes en Harpers Bazaar. (Lees verder onder de foto)

Voorstelling van de villa in Forbes Mongolia

De woning word ook aangeboden aan investeerders, die de woning kunnen aanbieden voor kort verhuur. Dat aanbod is uniek op de Amsterdamse markt waar dergelijke panden niet meteen voor handen zijn. Prominenten en VIP’s betalen in Amsterdam gemakkelijk tot 3.000 euro per nacht voor hotelsuites. De woning kan ook verhuurd worden aan VIP’s, Oost-Europeanen en Aziaten op korte termijn tot 50.000 euro per maand, inclusief huispersoneel. Voor die prijs krijg je luxe woonruimtes, 3 slaapkamers, waarvan 1 master en 2 kleinere suites, een spa van meer dan 400 m2 en een eigen discotheek met home cinema. Bijkomend zijn er twee gastenverblijven voor personeel en/of gasten. De woning heeft een origineel prijskaartje gekost van bijna 18 miljoen euro. De veiligheidsinstallatie was op zich al goed voor een prijskaartje van 900.000 euro. Elk bewegend object rond het huis wordt gefilmd, elke deur moet opengedaan worden met de handpalm, alles van ramen tot deuren kan volledig bestuurd en geopend worden op afstand. Net zoals de jacuzzi die automatisch volloopt.

Maak hier kennis met de luxe villa in Laren.