VASTGOED – De beste interieurs in het luxe boek “Best Interior Design on the Planet”

Maak kennis met 50 exclusieve interieurs die normaal verborgen blijven voor de gewone sterveling. In het boek “Best Interior Design on the Planet” selecteerde de Duitse journaliste Tatjana Seel 50 creatieve, verbluffende en originele interieurs. Afkomstig uit villa’s en resorts van New York tot Dubai. Eén van de aanwezigen in het boek is de Belg Ignace Meuwissen, specialist in vastgoedprojecten met vermogende Russen. Meuwissen stelt in het boek een interieur voor in een exclusieve villa in het Noord-Nederlandse Laren. Meuwissen zit ook in de adviesraad die de uitgave van het boek begeleid. Hij werkte er onder meer samen met Caroline Sarkozy, de halfzus van de vroegere Franse president.



Best Interior Design on the Planet” brengt u naar steden in de hele wereld maar toch met een duidelijk overwicht voor New York als meest gedurfde stad voor vernieuwende interieurs. Naast Meuwissen is nog één Belg vertegenwoordigd in het boek, de Brugse binnenhuisarchitect Jean-Philippe Demeyer. Ooit gestart als antiquair verenigt Demeyer vintage met klassieke en nieuwe objecten tot expressieve, kleurrijke en levendige interieurs.

Het hardcover boek “Best Interior Design on the Planet” telt 304 pagina’s die samen goed zijn voor om en bij 400 kleurfoto’s. Het is een uitgave van de Duitse groep teNeues met een winkelprijs van 80 euro. De Rijkste Belgen geeft exclusief 5 exemplaren van het boek weg. Deelnemen is eenvoudig: stuur ons uw gegevens via het wedstrijdformulier en maak kans op een gratis exemplaar.

Alle gratis exemplaren zijn ondertussen de deur uit. U hoeft dus niet meer te reageren op deze gratis actie. Bedankt.