Gert Verhulst verhuurt villa in Saint-Tropez voor 33.000 euro per week



Gert Verhulst, samen met Hans Bourlon de meerderheidsaandeelhouder van het media- en kinderanimatiebedrijf Studio 100, verhuurt zijn villa in het Franse Saint-Tropez voor een bedrag vanaf 33.000 euro per week, zo leert een advertentie op . Wie dat bedrag betaalt krijgt in ruil “een pachtige villa met een unieke ligging op loopafstand van het centrum en het strand van Granier. Villa Moulin des Graniers, oorspronkelijk een van de twee molens in Saint-Tropez, kijkt uit over de hele baai van Graniers, de Citadel en de Golf van Saint-Tropez en biedt een prachtig uitzicht van 360°.” Verhulst ontpopte zich tot een succesvol TV-presentator en mediafiguur. Zijn Franse villa kwam daarbij dikwijls letterlijk in beeld.

De villa van meer dan 350 m², biedt haar gasten een grote woonkamer, een prachtige eetkamer, een keuken met bijkeuken en een koelruimte, zo leert de advertentie. De toren bestaat uit een grote master suite met twee badkamers en douches en een grote kleedkamer. Verder zijn er 3 onafhankelijke suites met hun badkamer en kleedkamer die uitkomen op overdekte terrassen met uitzicht op zee. Daarnaast is er nog een onafhankelijke studio met tweepersoonsslaapkamer, badkamer en klein bureau.

Verhulst gebruikt zijn villa op verschillende manieren in de media beeldvorming rond zijn figuur. Zo ontvangt hij er regelmatig gasten waar hij nieuws mee maakt. Recent was dat de zanger Hugo Sigal, solo na het overlijden van zijn partner Nicole. De soap serie ‘De Verhulstjes’ gaat voor een groot deel door in de villa. En de crew van zijn programma “De tafel van Gert” mag op reis naar de villa wanneer het programma meer dan 300.000 kijkers haalt. Zijn zoon Gert Verhulst, die zich ontpopte tot een DJ goed voor 6.500 euro per uur, leerde zijn mediagenieke vriendin Sarah Puttemans kennen in een strandbar in Saint-Tropez. Puttemans is zelf de dochter van de miljonair Yves Puttemans, eigenaar van de Leuvense projectontwikkelaar Dyls. Eerder al gebruikte Verhulst zijn Antwerpse boot de Evanna, ondergebracht in de gelijknamige vennootschap, als decor voor zijn programma ‘Gert Late Night’.

U kan hier zelf kennis maken met de villa in Saint-Tropez.