NIEUW – André Knaepen stapt in kapitaal van Limburgs cateringbedrijf Atelier V

De Limburgse ICT-ondernemer André Knaepen, eigenaar van het bedrijf Cegeka, wordt aandeelhouder van Atelier V, een snel groeiend en innoverend cateringbedrijf uit Hasselt. De V in de naam staat voor Resto Versus, de eigenaar van Atelier V en meteen ook de uitbater van de gelijknamige discotheek in Hasselt. Resto Versuz is in handen van Dimitri Beckers en Jean-Yves Smolders. Die laatste is ook bekend van zijn bar-concept The Moose Experience. Samen met de twee aandeelhouders van Resto Versuz en Versuz-uitbater Ruben Robeyns heeft André Knaepen de nieuwe vennootschap Costemizze opgericht. Die wordt op zijn beurt aandeelhouder van Atelier V. Met de nieuwe financiële injectie wil Atelier V grootse groeiplannen waarmaken.



Atelier V noemt zichzelf dé specialist in bedrijfscatering en arrangementen op maat. Voor Atelier V is de catering een essentieel onderdeel van elk evenement. Het cateringbedrijf werd opgestart in 2015. “In vier jaar tijd zijn we toch uitgegroeid tot één van de grootste cateringbedrijven uit de provincie.” zegt Ruben Robeyns. Het bedrijf werkt aan een ambitieus groeiplan maar details wil Robeyns op dit moment nog niet kwijt. André Knaepen brengt alvast een heel netwerk aan al dan niet Limburgse contacten mee. Enkele dagen terug kwam hij met zijn bedrijf Cegeka in het nieuws door de overname van het Nederlandse KPN Consulting, de grootste overname tot nu toe voor Cegeka.

De partners van Knaepen in Atelier V zijn alvast ervaren in de horeca. Yves Smolders is de man achter het Moose Bar-concept. Deze winter zijn er vijf pop up’s van de bar in Vlaanderen, waaronder drie in het Antwerpse. De succesformule? Massiefhouten chalets, dierenhuiden, halve liters schuimend bier geserveerd door meisjes en jongens in dirndls en lederhosen, en après-skimuziek. Een reeks schlager- en ambiancezangers tekent deze winter present in de verschillende chalets, onder wie De Romeo’s en Sam Gooris. Vorig jaar werd ook het Sportpaleis omgetoverd tot één grote Moose Bar. Op 7 en 8 februari wordt opnieuw in het Sportpaleis een vervolg gebreid aan deze Moose Bar XXL.