NIEUW – Stéphane Verbeeck versterkt Portugees relaxcentrum

Stéphane Verbeeck (Foto: BSV)

Portugal Real Estate Investment Company heeft zijn kapitaal opgetrokken met 1 miljoen euro tot nu 6 miljoen euro. Meer dan de helft daarvan wordt ingebracht door de Antwerpse projectontwikkelaar Stéphane Verbeeck samen met zijn vader Eric Verbeeck. Andere investeerders uit het netwerk van Verbeeck zijn de media miljardair Christian Van Thillo, Kristine Van Hool, de ex-partner van de Antwerpse vastgoedondernemer Dirk Cavens, en Paul Parein. Ook Kai Curry-Lindahl is er bestuurder, een vermogensbeheerder die tot vorig jaar voor Credit Suisse werkte, naast Sacha Hoge uit Malta. Ook Jacques Emsens is aandeelhouder. De vennootschap bouwde en exploiteert New Life Portugal, een relaxcentrum met om en bij 50 kamers in de Portugese gemeente Gouveia, aan de rand van het natuurpark Serra da Estrela.

New Life Portugal combineert yoga, meditatie, natuur, workshops, voedzame maaltijden, therapieën, counseling en een rustige omgeving. Deze elementen moedigen onze gasten aan om bewuster en gezonder te gaan leven. De website van New Life stelt duidelijk dat het geen detox centrum is, noch van alcohol, noch van drugs. Met workshops wordt gewerkt aan groei en zelfontdekking. In combinatie daarmee zijn er integratieve therapieën en Spa & Wellness behandelingen. “We streven ernaar om je de tools en inzichten te geven die een langdurige transformatie mogelijk maken.” zo wordt nog gesteld.



Opvallend is dat de aandeelhouders families allen vertegenwoordigd zijn door hun respectieve kinderen binnen het project. Voortgaande op de Belgische cijfers draait het centrum in Gouveia zo wat break even in zijn werking. Hieronder een plattegrond van de site.