Familie Laurenty [600]

Vermogen € 30 606 000
Gekend als Laurenty
Activiteit Schoonmaakbedrijf
Inplanting Luik
Tendens Stijgend
Huidige positie 600


Laurenty is gekend als familiebedrijf gespecialiseerd in onderhoud en schoonmaak. In België en Luxemburg is Laurenty ook actief in andere sectoren : schilderwerken, renovatie, asbestverwijdering, onderhoud van groene zones, het vegen van wegen, sneeuwruimen. Laurenty haalt meer dan 120 miljoen euro omzet en dat met meer dan 5.000 klanten en 4.300 medewerkers. Dagelijks wordt nagenoeg 5 miljoen m² aan lokalen onderhouden en dat met een wagenpark van 350 voertuigen en een machinepark van 1.000 schoonmaakmachines.

Laurenty laat zich ook in met industriële reiniging met specificaties zoals onderhoud en schoonmaak van alle ramen, tussenkomst na brand en behandelen en beschermen van alle vloertypes. Er zijn specifieke tussenkomsten zoals aangepaste hygiënische programma’s (HACCP) in de voedingsindustrie, aircraft cleaning, studies van veiligheidsinstallaties voor werken in de hoogte, verwijderen van asbest, schilderwerken, bouwrenovatie en facility services.

Laurenty legt zich ook toe op het hygiënisch onderhoud van ziekenhuizen. Het gaat dan onder meer om onderhoud, ontsmetting en sterilisatie van de operatiezalen, intensieve zorgeneenheden, zone 3-lokalen… Algemeen onderhoud van isolatiekamers, onderhoud en ontsmetting van isolatiekamers, laatste ontsmetting van isolatiekamers, algemeen onderhoud van de raadpleginglokalen, onderhoud en ontsmetting van courant medisch materiaal en behandeling en renovatie van vloeren.