Yves Puttemans en Dominique Van Etterijk [296]

Vermogen € 79 023 000
Gekend als Dyls
Activiteit Projectontwikkelaar en bouwbedrijf
Inplanting Leuven
Huidige positie 296


Het bedrijf van Yves Puttemans, Dyls, is een projectontwikkelaar gespecialiseerd in residentieel, commercieel en investeringsvastgoed. Als aannemer van de eigen projecten staat het bedrijf ook in voor de realisatie van de projecten en biedt ze die ook rechtstreeks aan de koper aan. Dyls prospecteert en selecteert zelf de projectgronden en werkt het volledige concept uit.

Het bedrijf profileert zich hoofdzakelijk in Vlaams-Brabant, onder meer met het project Sky One aan de Leuvense Vaartkom, in de schaduw van de AB Inbev brouwerij. Sky One moet een bijzonder herkenningspunt worden voor mensen die Leuven binnenrijden. Het gebouw heeft een opmerkelijke architectuur en zal bestaan uit 36 ‘urban villa-appartementen’. Goedkoop is Sky One niet. De kleinste appartementen met één slaapkamer worden te koop aangeboden vanaf 310.000 euro, all in. De ’toppers’ zijn de twee penthouses op de 9de verdieping, goed voor respectievelijk 1,15 en 1,95 miljoen euro.

In Aarschot werkt Dyls dan weer het project De Torens af, goed voor 270 appartementen, winkels, ondergrondse parkeerplaatsen en een centraal plein. Het project komt in de voormalige wijnbottelarij Geens. Net als in Leuven gaat het om centrum vernieuwde projecten.