CORONA – Marc Coucke vindt Tomorrowland

Marc Coucke geïnterviewd door Canal Z bij de voorstelling van zijn project met Dreamville

Birds of a feather flock together” zeggen ze in het Verenigd Koninkrijk. En dat is wat ook miljonairs doen. Miljonair-serie ondernemer Marc Coucke vindt het gezelschap van de miljonair broers De Beers, de organisatoren van Tomorrowland. Door de coronacrisis zien die laatste hun festival met wereldomvang deze zomer in het water vallen. Marc Coucke van zijn kant ziet zijn horeca-investeringen in het Ardeense stadje Durbuy tot stilstand komen. En nu versterken beiden elkaar in DreamVille. De meest luxueuze camping van Tomorrowland zet deze zomer zijn tenten letterlijk neer op de camping van Durbuy. Kostprijs: minstens 180 euro per nacht per koppel. Potentiële omzet voor beide partners: globaal minstens 2 miljoen euro.

Dreamville is ‘top of the bill’ bij Tomorrowland: luxe verblijven op een camping in sprookjessfeer. Maar dit jaar niet in Boom. Bart Maerten en Marc Coucke, gezamenlijk de eigenaars van La Petite Merveille en Adventure Valley in Durbuy, en DreamVille, de meest luxueuze camping van het Tomorrowland-festival, hebben vandaag hun gezamenlijk zomerproject voorgesteld. Op de nu voormalige golfbaan van Durbuy creëren de drie bedrijven de Green Fields Durbuy: een luxe camping doordrenkt met een vleugje Tomorrowland in wigwam stijl. Full service, van overnachten tot catering. Van 3 juli tot 31 augustus kunnen maximaal 400 personen logeren op de luxe camping. Voor voeding zullen verschillende concepten volgens budget beschikbaar zijn, in samenwerking met Wout Bru, het hoofd van de Sanglier des Ardennes. Reserveren kan vanaf 180 euro. Potentiële omzet voor deze zomer: minstens 2 miljoen euro.



Marc Coucke blijft een gedreven verkoper. Hij was zelf aanwezig in Durbuy deze morgen voor de persvoorstelling van het initiatief. In zijn zog onder meer een cameraploeg van de VRT. Onbetaalbare reclame.