De familie Hoflack is actief als verwerker van verse groenten tot diepvriesgroenten. De geschiedenis van het bedrijf gaat enkele generaties terug. Henry Lafaut is getrouwd met Marcella Hoflack. De kinderen van dit koppel starten het diepvries groenten bedrijf Pasfrost. Michel Hoflack, de broer van Marcella, ziet de succesvolle opgang van dit bedrijf en meteen van de hele sector van de diepvriesgroenten en zet op zijn beurt de stap. Michel Hoflack is gehuwd met Yvonne Lafaut, de zus van Henry Lafaut. Een kruishuwelijk dus, waarbij de ene trouwt met de zus van de andere. Maar bij de oprichting van Horafrost is ook de Limburger Ghislain Raskin betrokken. Deze in de fruitsector actieve ondernemer stapt na enkele jaren uit het bedrijf. Horafrost neemt begin 1990 de firma Haliro over. Het bedrijf krijgt een andere naam: Homifreez, wat rechtstreeks verwijst naar de eigenaar (Hoflack Michel). Horafrost wordt momenteel gerund door Luc, Marc, en Jacques, de drie zonen van Michel Hoflack. Die laatste overleed in de herfst van 2017. Zijn vierde zoon Patrick kwam anderhalve maand later om het leven bij een verkeersongeval.
Twee van die zonen, Luc en Marc, hebben ook een activiteit opgestart buiten Horafrost. Samen met de familie Vervaeke hebben ze in 2001 het bedrijf EcoFrost opgericht, specialist in de productie van diepvriesfrieten.