DRB Foodie Nadine: Nast, dat smaakt !

Dean Masschelein (Foto: Nast)

DRB Foodie Nadine bezoekt Nast in Izegem. Ze deelt haar ervaring met u. Eigenzinnig op haar manier, ongebonden, vrij en vrank. Maar steeds met respect voor de ambitie en de durf van de horeca ondernemer. En ze weet waar ze over praat. Haar ondernemerschap in de toeristische sector zette haar er toe aan een doorgedreven horeca opleiding te volgen.

Verder lezen…


DRB Foodie Nadine: Nie Béus

Het jonge echtpaar Beuselinck-Molle in hun keuken. (Foto: Beus)

DRB Foodie Nadine bezoekt Béus in Passendale, op de grens van de Westhoek. Ze deelt haar ervaring met u. Eigenzinnig op haar manier, ongebonden, vrij en vrank. Maar steeds met respect voor de ambitie en de durf van de horeca ondernemer. En ze weet waar ze over praat. Haar ondernemerschap in de toeristische sector zette haar er toe aan een doorgedreven horeca opleiding te volgen.

Verder lezen…


De Rijkste Belgen Foodie: Dr. Shakshuka

DRB Foodie Nadine is op bezoek bij Dr. Shakshuka in Jaffa, Tel Aviv. Ze deelt haar ervaring met u. Eigenzinnig op haar manier, ongebonden, vrij en vrank. Maar steeds met respect voor de ambitie en de durf van de horeca ondernemer. En ze weet waar ze over praat. Haar ondernemerschap in de toeristische sector zette haar er toe aan een doorgedreven horeca opleiding te volgen.

Verder lezen…


De Rijkste Belgen Foodie: Chef Yoshi (of toch als hij thuis is)

Peter Goossens op bezoek bij Yoshi. (Foto: Instagram)

DRB Foodie Nadine bezoekt Chef Yoshi in het centrum van Gent. Ze deelt haar ervaring met u. Eigenzinnig op haar manier, ongebonden, vrij en vrank. Maar steeds met respect voor de ambitie en de durf van de horeca ondernemer. En ze weet waar ze over praat. Haar ondernemerschap in de toeristische sector zette haar er toe aan een doorgedreven horeca opleiding te volgen.

Verder lezen…


De Rijkste Belgen Foodie: Resto Marina in Oostende, nieuw en toch weer niet

Dochter en vader Vida en Domenico Acquaro. (Foto: Marina)

DRB Foodie Nadine bezoekt Resto Marina op de winderige Oosteroever in Oostende. Ze deelt haar ervaring met u. Eigenzinnig op haar manier, ongebonden, vrij en vrank. Maar steeds met respect voor de ambitie en de durf van de horeca ondernemer. En ze weet waar ze over praat. Haar ondernemerschap in de toeristische sector zette haar er toe aan een doorgedreven horeca opleiding te volgen.

Verder lezen…


De Rijkste Belgen Foodie: Isabelle Arpin, wat een ontdekking – of liever – wat een gebrek dit restaurant niet te kennen

Het interieur van restaurant Isabelle Arpin. (Foto: RV)

DRB Foodie Nadine bezoekt restaurant Isabelle Arpin in Brussel. Ze deelt haar ervaring met u. Eigenzinnig op haar manier, ongebonden, vrij en vrank. Maar steeds met respect voor de ambitie en de durf van de horeca ondernemer. En ze weet waar ze over praat. Haar ondernemerschap in de toeristische sector zette haar er toe aan een doorgedreven horeca opleiding te volgen.

Verder lezen…


De Rijkste Belgen Foodie: Te bruut voor Bruut in Brugge?

Bruno Timperman (Foto: Bruut)

DRB Foodie Nadine bezoekt restaurant Bruut in Brugge. Ze deelt haar ervaring met u. Eigenzinnig op haar manier, ongebonden, vrij en vrank. Maar steeds met respect voor de ambitie en de durf van de horeca ondernemer. En ze weet waar ze over praat. Haar ondernemerschap in de toeristische sector zette haar er toe aan een doorgedreven horeca opleiding te volgen.

Verder lezen…


DRB Foodie Nadine op zoek naar Ottolenghi

Yotam Ottolenghi (Foto: Ottolenghi)

Yotam Ottolenghi opende in 2002 een kleine winkel in het trendy Notting Hill in West London. De chefs Ottolenghi en Sami Tamimi stonden er aan het roer en creëerden een levensmiddelenwinkel, een restaurant en een bakkerij. Het geheel werd een éénduidige weerspiegeling van hun obsessieve relatie met eten. Vanuit Notthing Hill ontwikkelde Ottolenghi een stijl van eten die geworteld is in de Midden-Oosterse en Mediterrane tradities, maar die ook gebruik maakt van diverse invloeden en ingrediënten van over de hele wereld. Het maakte van Ottolenghi een wereldster. Dat brengt hem deze maand ook naar Antwerpen. DRB Foodie Nadine laat dit (commercieel?) evenement echter aan haar voorbijgaan.

Verder lezen…


De Rijkste Belgen Foodie: in de keuken van Fox Flambé met chef Bruno Timperman

Bruno Timperman

DRB Foodie Nadine gooit het vandaag over een andere boeg. Geen restaurantbezoek maar een workshop in het Brugse kookatelier van Fox Flambé. Met chef Bruno Timperman. Ze deelt haar ervaring met u. Eigenzinnig op haar manier, ongebonden, vrij en vrank. Maar steeds met respect voor de ambitie en de durf van de horeca ondernemer. En ze weet waar ze over praat. Haar ondernemerschap in de toeristische sector zette haar er toe aan een doorgedreven horeca opleiding te volgen.

Verder lezen…


De Rijkste Belgen Foodie: Restaurant PAPS, op de markt van Berlaar

Chef Sonny Wuyts (Foto: Facebook)

DRB Foodie Nadine bezoekt restaurant PAPS in Berlaar. Ze deelt haar ervaring met u. Eigenzinnig op haar manier, ongebonden, vrij en vrank. Maar steeds met respect voor de ambitie en de durf van de horeca ondernemer. En ze weet waar ze over praat. Haar ondernemerschap in de toeristische sector zette haar er toe aan een doorgedreven horeca opleiding te volgen.

Verder lezen…