Object X – Exclusief – Live vanaf maandag: De best beveiligde villa van Nederland

De meeste extravagant en best beveiligde villa van Nederland is gelegen in Laren. Samen met buurgemeente Blaricum is Laren in de regio Het Gooi op een steenworp van Amsterdam de thuisgemeente van de Rijkste Nederlanders. Laren herbergt dan ook de duurste villawijken. In deze aflevering van Object X laat vastgoedspecialist Ignace Meuwissen u exclusief kennis maken met één van de meest exclusieve villa’s in de Benelux.De huidige eigenaar werkte drie jaar aan de verbouwing van wat nu een villa is van 1.000 m² met 3 slaapkamers, een ruime spa over 500 m² met binnenzwembad, een discotheek en een homecinema. Inzake veiligheid kunnen de meeste eigenaars enkel dromen van deze villa. Zo wordt van elke voorbij rijdende wagen de nummerplaat voor een bepaalde tijd opgeslagen. De villa is volledig uitgerust met kogelvrij glas. Deuren en ramen worden met een apart systeem geopend. Met 1 druk op de knop kan voor de veiligheid de jacuzzi leeglopen uit gevaar dat kinderen erin zouden vallen. En dat alles in beeld gebracht op 38 beeldschermen die over de woning verspreid zijn.

De villa in Laren is gebouwd door een industrieel die enkele jaren terug is overleden, waarna de familie heeft besloten de woning te verkopen en hun vermogen te herschikken. Sinds de opnames van deze episode van Object X heeft Ignace Meuwissen een bod mogen ontvangen van 19 miljoen euro.

Vanaf maandag 5 april exclusief te zien op onze website, aflevering 4 van Object X. Bekijk hier de trailer van de mini-serie Object X.