Nieuwe holding voor interim specialist Accent

Vandendriessche Conny
Conny Vandendriessche

De uitzendgroep Accent krijgt een nieuwe holdingstructuur. De huidige topholding The House of His Royal majesty the customer, afgekort The House of HRmtc, wordt ingebracht in de nieuwe holding The House of HRmtc II. Die nieuwe holding krijgt een kapitaal mee van 131,5 miljoen euro. 31 procent daarvan is in handen van Conny Vandendriessche die in 1995 samen met Philip Cracco de groep Accent oprichtte. Het vermogen van Conny Vandendriessche komt daarmee op 75 miljoen euro. Een woordvoerder van The House of HRmtc laat weten dat de huidige reorganisatie puur intern is en geen aankondiging is van een wijziging in het aandeelhouderschap van de groep.



The House of HRmtc is uitgegroeid tot een gediversifieerde specialist in personeelsselectie en interimarbeid. De groep omvat onder meer Abylsen, specialist in de zoektocht naar ingenieurs, interim-specialist Accent Jobs, Continu, actief in de bouwsector, Covebo (bouw en voeding), Logi-technic (industrie) en Peak 6, specialist in management en HRM.

In 2006 stapte de GIMV in de groep om zes jaar later zijn participatie van 33 procent te verkopen aan het Franse Naxicap. Nog eens twee jaar later verkocht ook Philip Cracco zijn aandelen aan Naxicap.