De broers Thivaios [694]

Vermogen € 4 396 950
Gekend als Dimitri Vegas & Like Mike
Activiteit DJ's
Inplanting
Huidige positie 694


In 2015 behaalde het Belgisch-Griekse dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike, zijnde de twee broers Dimitri Thivaios en Michael Thivaios, de nummer-1-positie in de befaamde DJ Mag top 100. Een jaar later laat het blad Forbes hen binnenkomen op plaats 10 in hun jaarlijks overzicht van de best verdienende dj’s, goed voor een jaaromzet van 15,5 miljoen dollar.

Dimitri Vegas en Like Mike groeiden op in Willebroek. Ze begonnen op veertienjarige leeftijd te experimenteren als dj. Als tieners traden ze op in verschillende clubs en waren ze radio DJ’s bij BeatFM. In 1999 verliet Dimitri Vegas België. Hij woonde in Mallorca en daarna in het Griekse Chalcidice. In 2003 trok hij naar het Spaanse Ibiza, waar hij dj was in bekende clubs als Privilege en Space. Na zijn verblijf in Majorca en de Canarische Eilanden, keerde hij terug naar Griekenland en verbleef hij op het eiland Zante waar hij Residentie werd van Amnesia en The End samen met een Engelse DJ, General Lee. In het najaar 2006 keerde hij terug naar België om samen met zijn broer, Like Mike, te produceren, in 2007 brachten ze hun eerste nummer samen uit genaamd “La Cocaine”. Door hun remix van David Lamberts en Housetrap’s track “Work That Body” kregen ze de aandacht van Axwell. Hieruit ontstond hun remix van Abel Ramos’s “Rotterdam City of Love” op Axtone.

In 2010 stonden ze voor het eerst op Tomorrowland. Dat festival zou de grote doorbraak worden van het duo. Ze werkten samen met Dada Life en Tara McDonald aan het anthem voor dat jaar “Tomorrow (Give Into The Night)” dat de eerste release op hun eigen label genaamd “Smash The House” werd. De daaropvolgende jaren deden ze dat opnieuw over. Het Antwerpse Sportpaleis, goed voor 40.000 tickets, loopt zonder problemen vol voor hen.