In Knokke heeft Dominique Lippens de private stichting “Four Members Only” opgericht. Die moet de familiale belangen van haar gezin verankeren. Dat gezin bestaat uit haar echtgenoot Olivier Louvrier en hun kinderen Arthur, Marie en Louis. Olivier Louvrier was 30 jaar terug één van de vier mede-oprichters van de modeketen River Woods. Dominique Lippens ontwierp mee het design van de modemerk. Hun bedrijf American Clothing Associates verdeelt de kledij naar de franchisketen. Daarnaast controleert het echtpaar nog het Oost-Vlaamse textielbedrijf Tweeds & Cottons. De groep incasseerde een verlies van 7 miljoen euro tijdens de corona pandemie en de distributiecrisis. Het vermogen van de familie Louvier-Lippens bedraagt nu nog ongeveer 12 miljoen euro.
Olivier Louvrier ging met het merk River Woods van start in 1955. Vijf jaar later liep hij Xavier Painblanc tegen het lijf. Die laatste was op dat moment zelfstandig invoerder van hemden van Tommy Hilfiger. De grootvader van Painblanc was ooit eigenaar van de producent van sigarettenblaadjes Rizzla, een bedrijf dat in de eerste helft van de jaren negentig werd verkocht aan British Tobacco. Painblanc ging in zee met Louvrier en bewerkte zelf in eerste instantie met zijn bedrijf Bibi Fashion de Belgische markt. Daarna volgde de opening van de eerste franchisewinkel van Hilfiger. De ambitie groeide om een Europese keten uit te bouwen. Na enige tijd werd Olivier Debouvry de derde partner. Hij had voor Xandres de lijn Hampton Bays opgezet. Nog later kwam er het merk Baton Rouge bij.
De groeiplannen van de immer discrete distributie ondernemers verliepen echter niet zonder horten of stoten. Xavier Painblanc was gedreven door zijn ambitie om snel te groeien en startte zijn eigen keten Talking French die later zou over kop gaan. Hij ging zich daarna meer en meer succesvol als projectontwikkelaar toeleggen op de ontwikkeling van winkelpanden en commercieel vastgoed. In 2019 haalde de operationele vennootschap American Clothing Associates van Louvrier en Lippens nog een omzet van 66 miljoen euro. In 2021 was die omzet gehalveerd en werd een als gevolg van de corona lock down een verlies geboekt van 7 miljoen euro. Vorig jaar herstelde de omzet zich tot 39 miljoen euro bij een break even.
In 2016 stapte Olivier Louvrier mee in het startkapitaal van ‘The Arc’, een vierdaagse variant op Tomorrowland op een grote cruiseboot. Hij deed dat samen met onder meer Yvan Vindevogel, actief met zijn groep Damier in voorschriftvrije geneesmiddelen, vitamines en de hotelsector, projectontwikkelaar Christophe Verstraete (Vesta), projectontwikkelaar Vincent André (Dare 2 Build en Dare 2 Invest en eigenaar van de River Woods Beach Club Knokke), en John John Goossens, de zoon van de ex-topman van telecom bedrijf Belgacom, nu Proximus. Erg succesvol lijkt dat concept niet te zijn met een overgedragen verlies van 3 miljoen euro eind 2022.